Ο Rob Zombie κυκλοφόρησε το νέο του single, “The Eternal Struggles Of The Howling Man”, από το επερχόμενο άλμπουμ του, “The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy”, που αναμένεται στις 12 Μαρτίου από την Nuclear Blast.

Πρόκειται για το πρώτο του άλμπουμ του Rob Zombie εδώ και πέντε χρόνια από το “The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser” του 2016.

Το Σεπτέμβριο του 2019 σε μια συνέντευξη στο NME είχε δηλώσει πως αυτό είναι το καλύτερο άλμπουμ που έχει γράψει ποτέ. «Είναι πολύ μεγάλο, τρελό και πολύπλοκο άλμπουμ για το οποίο είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που τελικά θα μπορέσω να κυκλοφορήσω», είχε πει τότε.

Σε δήλωσή του στο Revolver, ο κιθαρίστας και μόνιμος συνεργάτης του, John 5, είπε: «αυτό είναι σίγουρα το πιο μουσικό – εννοώντας ότι υπάρχουν πολλές αλλαγές, οι δομές είναι ανορθόδοξες κλπ. Πρέπει να προσέχω τι λέω, γιατί ξέρω ότι από ό,τι θα πω θα χρησιμοποιηθούν μικρά αποσπάσματα. Οπότε, λέω ότι πρόκειται για ένα πολύ heavy και πιασάρικο Rob Zombie άλμπουμ».