15 χρόνια Fallen Arise

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Αγαπητοί φίλοι,

οι FALLEN ARISE συμπληρώνουν 15 χρόνια ζωής τη χρονιά που διανύουμε. 15 χρόνια γεμάτα μουσική και ασταμάτητο κυνήγι των ονείρων τους!

Οι FALLEN ARISE αφού έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην πόλη τους, την Αθήνα αλλά και άλλες πόλεις της Ελλάδας, πέρασαν τα σύνορα και από το 2016 ξεκίνησαν τις διεθνείς εμφανίσεις περιοδεύοντας και συμμετέχοντας σε Ευρωπαικά festival. Είχαν την τύχη και την τιμή να περιοδεύσουν με μπάντες όπως Fates Warning, Paradise Lost, Aephanemer κ.α., να “ανοίξουν” εμφανίσεις των Nightwish, Moonspell, Civil War, Serenity, Xandria, αλλά και να συμμετάχουν σε festival όπως Metal Days, Hammerfest, ArtMania, Seawolves Bike Fest, Rock’n’Iasi και πολλά άλλα.

Κάνοντας έναν απολογισμό της δεκαπενταετούς πορείας των FALLEN ARISE, έχουν καταγράψει

45 εμφανίσεις σε 27 πόλεις σε 11 χώρες.

Έχοντας στο ενεργητικό τους τρία studio album και ένα E.P. και πριν προχωρήσουν σε μια νέα εποχή, ήρθε η ώρα να μοιραστούν αυτή την εμπειρία τους με το Αθηναικό κοινό μπροστά στο οποίο έχουν να εμφανιστούν οκτώ ολόκληρα χρόνια!

Οι FALLEN ARISE, την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου του 2024, θα παρουσιάσουν στο “ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE” ένα εκτεταμένο set με στιγμές από όλες τους τις κυκλοφορίες, σε ένα δικό τους live, στη δική τους σκηνή, με το δικό τους κόσμο και με τους δικούς τους καλεσμένους, ανθρώπους που άφησαν το στίγμα τους στην πορεία του συγκροτήματος, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σταδιακά.

Εντός του club, πέρα από το επετειακό merchandise, θα υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου θα μπορούν όλοι οι παρευρισκόμενοι να δουν το αρχείο της μπάντας, αντικείμενα που φέρουν το logo ή το όνομα των FALLEN ARISE και που κυκλοφόρησαν ή χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες του συγκροτήματος όλα αυτά τα χρόνια.

Την εμφάνιση των FALLEN ARISE θα υποστηρίξουν οι NightKill, μια ολοκαίνουργια heavy μπάντα αλλά με μουσικούς που έχουν τη δική τους ιστορία στο χώρο και ο Κώστας Βάρρας με το προσωπικό του σχήμα Varras ένας guitar hero του νεοκλασσικού metal με πορεία δύο ολόκληρων δεκαετιών.

Μεγάλοι χορηγοί αυτής της ξεχωριστής βραδιάς είναι “Ο Πάρις – Blues Grill, ένας μοναδικός χώρος εστίασης που χρόνια τώρα έχει κατακτήσει το χώρο του rock και του metal και το Studio HI-FI Diapason, ένα κορυφαίο κατάστημα στερεοφωνικών συγκροτημάτων και ό,τι σχετίζεται με τον ήχο, η ποιότητα του οποίου περισσεύει.

Θα θέλαμε τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά τη δισκογραφική μας εταιρεία Rpm-Roar καθώς επίσης και το booking agency μας Split Screen Management για την συνεργασία και την υποστήριξή τους, όλα αυτά τα χρόνια!

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη, με το κόστος να είναι 10 euro.

Κάθε κάτοχος e-ticket θα παραλμβάνει και hard copy ticket στην είσοδο του club.

Επίσης, για όσους επιθυμούν απευθείας αγορά hard copy εισιτηρίων, η προπώλησή τους ξεκινάει τις αμέσως επόμενες μέρες (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση) στα παρακάτω σημεία πώλησης:

Metal Era (Εμμ. Μπενάκη 22), No Remorse (Ακαδημίας 81), Reload (Ακαδημίας 81), Monsterville (Αγ. Ειρήνης 13), Ο Πάρις – Blues Grill (Θουκυδίδου 38, Άλιμος) και Studio Hi-Fi Diapason (Ηλιουπόλεως 101, Δάφνη).