ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το 15ο Rockfest ‘n Aid είναι πλέον γεγονός… Στη φετινή Season 2015-16 δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό. Θα προσπαθήσουμε να αναβιώσουμε το κλίμα και την καλλιτεχνική αίσθηση και διάθεση των 90’s μέσω των θρυλικών Unplugged Sessions του M.T.V u.s.a. Σε ένα χώρο νέο για το κοινό του φεστιβάλ μας, με ειδική διακόσμηση για εκείνη την βραδιά και μόνο…
σε semi-acoustic μουσικό ύφος. Τα μουσικά σχήματα που μας κάνουν την τιμή να εμφανιστούν φέτος στο φιλανθρωπικό μας event είναι το καθένα τους μοναδικό στο είδος του. Οι NEWMARK, Τα Χάρτινα Φτερά, η ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΗ ΜΠΑΝΤΑ, ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ( Costas Bountouris) και οι Ντο Δίεση – Nto Diesi θα μας ταξιδέψουν με τίς υπέροχες μουσικές τους σε μία εποχή που όλοι μας αγαπήσαμε, με μοντέρνο ήχο που θα κυμαίνεται απο Rock εντεχνο, electro pop αλλά και Funk, Soul και Pop Rock ηχοχρώματα. Με τη φετινή μας διοργάνωση (όπως κάθε χρόνο) και μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ε.Κ.Κ.Ε.Π. (Ένωση Καλλιτεχνικής Και Εικαστικής Παρέμβασης), στηρίζουμε έναν ακόμη φορέα που ασχολείται αποκλειστικά με την φροντίδα αλλά και την ψυχολογική και ηθική στήριξη μικρών παιδιών.

Τα έσοδα της βραδιάς αυτής θα διατεθούν για τη στήριξη και την κάλυψη βασικών αναγκών του Παιδικού Σταθμού «Οι Φίλοι του Παιδιού» που εδρεύει Καλυψούς 8, στο Μεταξουργείο.

Είσοδος 8 ευρώ (με μπύρα/κρασί), δεύτερη κατανάλωση 3 ευρώ μπύρα /κρασί, 5 ευρώ ποτό.

Στίς 31 Ιανουαρίου 2016 σας περιμένουμε στο Athens View Ακτημόνων 55 στο Γαλάτσι στίς 18:30 το απόγευμα σε μία βραδιά νοσταλγικού αλλα και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με άφθονη μουσική,κληρώσεις με δώρα και με τήν ελπίδα να μοιράσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδικά χαμόγελα.