Για τρίτη χρονιά, το Rock You To Hell Festival ανοίγει τις πύλες του για το heaviest underground metal διήμεροτο οποίο θα διεξαχθεί στις 13 & 14 Νοέμβρη στο Κύτταρο Live Club! Μετά τις Πρώτες ανακοίνωσεις των Oliver / Dawson Saxon, TYSONDOG, PICTURE, CRAZY LIXX, LOUDNESS, R.U.S.T.X, CLAIRVOYANT, WISDOM, FIST, CYANIDE 4, TERRA INCOGNITA, LACRYMOSE, BREAKTHROUGH έρχονται και 2 μπάντες απο Ευρώπη!
Οι επόμενες Μπάντες που ανακοινώνονται είναι οι Γάλλοι “GANG” Kαι οι Άγγλοι “ANGELS OR KINGS”!

GANG – BAND Info:
Οι GANG, με το αρχικό τους όνομα GUSH X ξεκίνησαν το 1990, και ανάμεσα από το 1993 και το 2010 κυκλοφόρησαν 5 άλμπουμ και κάποια demos. Το άλμπουμ “V” που κυκλοφόρησε το 2010 από την Emanes Metal Records, έδειξε ότι οι GANG είναι μια ασταμάτητη Heavy Metal μηχανή! Ανάμεσα από το 2010 και το 2013 επικεντρώθηκαν στις live εμφανίσεις και ξεκίνησαν την πρώτη περιοδεία στην ιστορία τους με τίτλο “The Skulls Out Of tour”. Το 2012 το συγκρότημα κυκλοφόρησε το EP “HM-666%”, το οποίο είναι φόρος τιμής σε συγκροτήματα όπως SAXON, SCORPIONS, BLACK SABBATH, MOTORHEAD και MERCYFUL FATE. Το 2012 με 2013 πήρε θέση το επόμενο tour τους με τίτλο ‘Heavy Metal Road Tour” στο οποίο ηχογραφήθηκε και το live cd / dvd τους με τίτλο “Heavy Metal Road 666. Το 2014 η μπάντα κυκλοφόρησε το 6ο studio άλμπουμ της με τίτλο “Inject he Venom” οπού σε αυτόν τον δίσκο δείχνουν την αγάπη τους στο Heavy Metal. Βασισμένο σε «πιασάρικες» μελωδίες και riffs γεμάτα ενέργεια το άλμπουμ αυτό σε γυρνάει πίσω στα 80s. Το συγκεκριμένο άλμπουμ έχει ηχογραφηθεί με τρόπους παρόμοιους με τους τρόπους που ηχογραφόντουσαν τα άλμπουμ στην εν λόγο δεκαετία.
Οι GANG έχουν μοιραστεί την σκηνή με διάφορες θρυλικές μπάντες όπως οι TOKYO BLADE, TYGERS OF PAN TANG, GIRLSCHOOL, HOLOCAUST και Υ&Τ. Τώρα οι GANG ετοιμάζονται για τις εμφανίσεις τους σε διάφορα Ευρωπαικά φεστιβάλ όπου θα μοιραστούν την σκηνή με μπάντες όπως τους CHARIOT, TYSONDOG και Oliver / Dawson Saxon.

Band Members:

– Bill : lead vocals
– Biggy & Steve : lead guitars
– Philty : bass
– Malo : drums

ANGELS OR KINGS – BAND Info:
Οι Angels Or Kings δημιουργήθηκαν στο Μαντσεστερ στα τέλη των 80s, αλλά δεν κατάφεραν να πραγματοποίησουν τις φιλοδοξίες τους .
Επανενώθηκαν το 2012. , κυκλοφόρησαν κάποια demos που τράβηξαν αρκετή προσοχή από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, και κερδίζοντας μια ψηφοφορία οπαδών, μοιράστηκαν την σκηνή με τους H.E.A.T., Autograph και τους Danger Danger στο FireFest Final Fling.
Η μπάντα υπόγραψε με την AOR Heaven, και τον Οκτώμβριο του 2014 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους με τίτλο “Kings Of Nowhere”. Το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις και την προσοχή των κριτικών και των οπαδών.