Οι θρυλικοί Uriah Heep ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του 25ου στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο “Chaos & Colour”, που αναμένεται στις 27 Ιανουαρίου από την Silver Lining Music.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο για το πρώτο single, “Save Me Tonight”.

«To “Save Me Tonight”είναι άλλο ένα δυνατό μελωδικό rock κομμάτι που επιλέξαμε σαν πρώτο single, αλλά και το τραγούδι που θα ανοίγει το άλμπουμ. Είναι φτιαγμένο για το ραδιόφωνο και σίγουρα θα συμπεριληθφεί στο σετ μας το 2023», δηλώνει ο Mick Box.

«Το τραγούδι προέρχεται από ένα μέρος μεγάλου άγχους και απόγνωσης. Το να ζεις αυτά τα ανεπανάληπτα δυο χρόνια με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθούμε όλοι μαζί από κοντά. Για μια ακόμα φορά η συνεργασία με τον Jeff Scott Soto βγήκε φυσικά και ήταν μια πολύ δημιουργική εμπειρία και το ιδανικό περιβάλλον για μένα να εκφράσω τα συναισθήματά μου συνεχίζοντας την κληρονομιά των Heep», προσθέτει ο Dave Rimmer, o μπασίστας του γκρουπ.

*** Οι Uriah Heep στα πλαίσια του εορτασμού για τα 50 χρόνια καριέρας θα επισκεφτούν την χώρα μας για δυο συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 14 και 15 Δεκεμβρίου αντίστοιχα. ***