Γνωστοί στην ελληνική σκηνή για το δυναμισμό και την ενέργεια που βγάζουν στα live τους, αλλά και την εξαιρετική φωνή της Φώφης οι 4Bitten κυκλοφορούν το δεύτερο άλμπουμ τους που κατορθώνει να αποτυπώσει την ταυτότητα του συγκροτήματος καλύτερα από το ντεμπούτο “No More Sins”.

Η μπάντα groove-άρει με δυνατά, έξυπνα, ξεσηκωτικά riffs που δίνουν τον τόνο σε όλο το άλμπουμ και κρατούν το ενδιαφέρον του ακροατή μέχρι να εξαπολύσουν τα “Live 4 Today”, “Far From Grace”, “Through The Fire” και “Waiting For Tommorow” που κλείνει το άλμπουμ. Αυτά τα τέσσερα είναι τα καλύτερα κομμάτια ενός δυνατού άλμπουμ που ώρες ώρες τσακίζει κόκκαλα με την εξαιρετική ερμηνεία και των τεσσάρων. Λόγω ρόλων σίγουρα ξεχωρίζει για άλλη μια φορά η Φώφη στα φωνητικά που συνδυάζει γρέζι, μελωδία, ζεστασιά, τσιρίδες, όλα σε ένα, και ο Γιώργος Μαρούλης στην κιθάρα με κοφτερές ιδέες και δυναμικά σόλο.

Η παραγωγή όπως και στο πρώτο τους άλμπουμ είναι προσεγμένη, εδώ όμως είναι πιο «γυαλιστερή» και πιο «καθαρή», αφήνοντας το ταλέντο, την προσπάθεια και τη δουλειά του συγκροτήματος να αναδειχθούν ακόμα περισσότερο. Οι 4Bitten προσθέτουν στο ενεργητικό τους και ένα στουντιακό τεκμήριο για το πόσο καλή μπάντα είναι. Μια απτή απόδειξη για τις ικανότητες και τις δυνατότητες τους που ήδη τους έχουν οδηγήσει στο να υπογράψουν με μια εταιρεία του εξωτερικού και να παίζουν συχνά έξω μπαίνοντας στην κατηγορία των συγκροτημάτων που ενισχύουν το ελληνικό εξαγώγιμο rock προϊόν.
 

Tags