Οι διοργανωτές του Hellfest ανακοίνωσαν την ακύρωση του φεστιβάλ για τη φετινή χρονιά εξαιτίας της πανδημίας και δημοσίευσαν τις ημερομηνίες διεξαγωγής για το 2021.

«Οι γαλλικές αρχές επιβάλλουν το να μη γίνει φεστιβάλ φέτος. Τις προηγούμενες ημέρες πολλοί από εσάς ανησυχούσατε για τη φετινή διοργάνωση και τη 15η επέτειο του φεστιβάλ. Μας δείξατε την υποστήριξή σας σε αυτή την ανεπανάληπτη κατάσταση που μας χτύπησε τόσο δυνατά. Σαν κι εσάς διατηρούσαμε μια ελπίδα μέχρι την τελευταία στιγμή ότι το φεστιβάλ θα μπορούσε να γίνει φέτος.

Δυστυχώς, μπροστά σε αυτή την ανεπανάληπτη κατάσταση η περιφέρεια και το Υπουργείο Πολιτισμού πήραν την πολύ λογική απόφαση της απαγόρευσης του φεστιβάλ. Έτσι το Hellfest 2020 ακυρώνεται. Επικροτούμε αυτή την απόφαση και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον και την ευθύνη που αναλαμβάνουν για το φεστιβάλ μας».

Οι διοργανωτές ενημερώνουν πως όσοι έχουν αγοράσει 3ημερα ή μονοήμερα εισιτήρια μπορούν να τα κρατήσουν για του χρόνου, ή να τους επιστραφούν τα χρήματα.

Το Hellfest 2021 θα διεξαχθεί το τριήμερο 18-20 Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ