Η συνταγή είναι βασικά πολύ απλή για τον Γάλλο μουσικό Frederic Slama που εδώ και μερικά χρόνια κυκλοφορεί ορισμένα αξιόλογα albums κάτω από το project των A.O.R…το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλά κομμάτια και επιφανείς καλεσμένους του χώρου. Και φυσικά, δεν πιστεύωω να έχετε καμιά απορία αναφορικά με το στυλ των A.O.R.! Το όνομα του project αλλά και ο τίτλος του δίσκου σου δίνουν κάτι παραπάνω από δύο σίγουρα στοιχεία. Γιατί δεν γίνεται να γράφεις ένα west coast AOR album δίχως τις απαραίτητες αναφορές στην πόλη των Αγγέλων.

Το “The Colors of L.A.” είναι πραγματικά αψεγάδιαστο με τις συνθέσεις να είναι όλες εξαιρετικές και τους καλεσμένους να προσδίδουν μία αίγλη αφού είναι σημαντικό να συμμετέχουν σε ένα δίσκο μουσικοί όπως οι Philip Bardowell, Tommy Denander, Vinnie Colaiuta, Steve Lukather, David Foster, Randy Goodrum, Michael Landau κ.α. Βασικά και μόνο τα ονόματα να ανέφερα μάλλον θα σας έπειθα για την ποιότητα του όλου αποτελέσματος.

Τα δύο instrumental που κλείνουν το δίσκο είναι μακράν οι καλύτερες συνθέσεις του “The Colors of L.A.” με το σαξόφωνο να μας «ταξιδεύει» στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πολλά συγχαρητήρια στους A.O.R.
Highlight: Η AOR BLVD Records κάνει μία αθόρυβη και πολύ ουσιαστική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια…

Tags