AC/DC – Plug Me In

0

        
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Pearl Jam – Twenty
Dee Snider – Shut Up And Give Me The Mic
Mark Wilkinson – Shadowplay
Ozzy Osbourne – Trust Me I’m Dr.Ozzy
Warlord – Anthology
Bon Jovi – When We Were Beautiful
Harald Oimoen & Brian Lew – Murder In The Front Row
Colin Hart with Dick Allix – A Hart Life
Slash & Anthony Bozza – Slash
Gerald Scarfe – The Making of Pink Floyd The Wall
     
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
DVD – AC/DC – Live At River Plate
Νέα – ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ AC/DC
Κριτικές – AC/DC – Iron Man 2
Νέα – LET THERE BE ROCK, THE MOVIE…ΣΕ DVD
Νέα – 52Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ GRAMMY
Νέα – AC/DC – BACK TRACKS!
Νέα – ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ AC/DC ΑΥΡΙΟ!!!
Νέα – ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ “BACK IN BLACK”
Νέα – ΟΙ AC/DC ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ FORBES ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ 2008
Νέα – AC/DC 2 ΦΟΡΕΣ SOLD OUT ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ
 
Plug Me In     AC/DC
Plug Me In
Sony/Bmg

  

Είναι αλήθεια ότι η προαναγγελία της έκδοσης του box set των AC/DC μύριζε κάτι καλό. Ανοίγοντας όμως αυτό το κουτί οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο από το οπτικό υλικό που περιέχει, όσο και από κάποια ασήμαντα για κάποιους πραγματάκια τα οποία όμως κάνουν τη ζωή των οπαδών πιο όμορφη.

Το “Plug Me In” είναι μια συλλογή από ζωντανές εμφανίσεις της τεράστιας μπάντας, από τηλεοπτικά show, συνεντεύξεις, ακόμα και πρόβες, soundchecks κλπ και κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, η μία (απλή) περιέχει δύο dvd, με το πρώτο να αφορά την πρώτη περίοδο, με τον αείμνηστο Bon Scott στα φωνητικά, από το 1975 έως το 1979. Εικοσιδύο τραγούδια αυτής της περιόδου περιέχει αυτό το dvd συμπεριλαμβανομένων και των “bonus features”, τέσσερεις συνεντεύξεις της μπάντας καθώς και κάποια αποσπάσματα από ερασιτεχνικές λήψεις συναυλιών του 1979.AC/DC – Plug Me In

Το dvd 2, περιέχει την …Brian Johnson περίοδο, με ακόμα περισσότερα κομμάτια (τριάντα τον αριθμό), τη μικρή ιστοριούλα  με τους Beavis and Butt-head του MTV το 1996, καθώς και την εμφάνιση των αδελφών Young με τους Rolling Stones στο Rock Me Baby στη Λειψία τον Ιούνιο του 2003! (πως και μου ξέφυγε αυτό???).

Αυτά όσο αφορά τη διπλή dvd έκδοση την οποία …ξεχάστε την!

Δεν πιστεύω να μη δώσει κάποιος κάτι λίγα euro παραπάνω για να αποκτήσει όλα τα παραπάνω και επιπλέον:

–          Ένα τρίτο dvd με δέκα ακόμα «ζωντανές» στιγμές με τους AC/DC, συν τη συναυλία τους στο ιστορικό “The Summit” του Houston στις 30/10/1983! Επιπλέον, υπάρχει ένα ολιγόλεπτο virtual film με το άγαλμα του Angus Young από την περίοδο του “Stiff Upper Lip” να αλωνίζει τον κόσμο.

–          Ένα βιβλίο με σύντομη –σχετικά- βιογραφία του group, φωτογραφίες και αναλυτική καταγραφή του περιεχόμενου των τριών dvd καθώς και το line up της μπάντας στην κάθε περίοδο. Το δε χαρτί στο εξώφυλλο αυτού του βιβλίου είναι παραπλήσιο με το υλικό αυτό των backstage pass!

–          Ένα καταπληκτικό concert poster από την περίοδο του “Highway To Hell” για τη συναυλία στο Essen στη Γερμανία (16-11-1979).

–          Έναν φάκελο με το λογότυπο της μπάντας και την ένδειξη “access all areas” σφραγισμένο. Ανοίγοντας τον (με λίγη προσοχή) θα …πέσουν στα χέρια σας ρέπλικες από παλιά εισιτήρια συναυλιών των AC/DC και backstage passes, πολλά από αυτά θα μπορούσαν να είναι original, το σπουδαιότερο δε είναι ότι αυτά όλα είναι διαφορετικά σε κάθε κουτί!!!

Όλα αυτά λοιπόν περιέχει η special έκδοση του “Plug Me In”, στην οποία δεν υπάρχει τραγούδι των Αυστραλών που θα θέλατε να ακούσετε και δε θα το βρείτε. Είναι υποχρεωτική για όλους τους σχετικούς με το rock! We salute you!!!

Δημήτρης Καζαντζής