Οι Έλληνες melodic metallers INNERWISH θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ, με τίτλο “InnerWish”, στις 18 Μαρτίου σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική, μέσω της Ulterium Records. Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο σε CD, LP, κασέτα και ψηφιακά.
Η Bickee Music θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ στην Ιαπωνία, στις 30 Μαρτίου.
 
Μπορείτε να ακούστε το κομμάτι “Rain Of A Thousand Years” από το δίσκο, εδώ…

 

https://www.youtube.com/watch?v=sfdla3ZsbEE
 

Η μίξη του άλμπουμ έγινε από τον Fredrik Nordstrom και Henrik Udd, στο Studio Fredman (IN FLAMES, DIMMU BORGIR, HAMMERFALL μεταξύ άλλων) και το mastering από τον Peter In De Betou (ARCH ENEMY, OPETH, AMON AMARTH). Το εξώφυλλο του άλμπουμ είναι δημιουργία του Felipe Machado Franco (BLIND GUARDIAN, RHAPSODY OF FIRE, XANDRIA) και το design έγινε από τον Jan Yrlund (KORPIKLAANI, APOCALYPTICA, MANOWAR).
 
Η μπάντα σχολίασε για το νέο δίσκο: “Αυτό είναι το πρώτο άλμπουμ με το νέο μας lineup και ελπίζουμε αυτό το lineup να μείνει το ίδιο για πολλά χρόνια, αφού τώρα νιώθουμε πιο δυνατοί, πιο πεπεισμένοι και σίγουροι για τους εαυτούς μας, από ποτέ. Για αυτούς τους λόγους επιλέξαμε το ‘InnerWish’ σαν τίτλο του νέου μας άλμπουμ, επειδή μας αντιπροσωπεύει με τον πιο ακριβή τρόπο. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό το άλμπουμ. Μπορεί να ακούγεται κοινότυπο, αλλά είναι η αλήθεια για εμάς: αυτό είναι το καλύτερο άλμπουμ των INNERWISH μέχρι στιγμής! Heavy, επιθετικό, μοντέρνο, μελωδικό και ποικίλο ταυτόχρονα, με όλα τα κλασικά στοιχεία των INNERWISH, συνδυασμένα με κάποια καινούρια. Μπορεί να πέρασαν 6 χρόνια από την κυκλοφορία του ‘No turning back’, αλλά οι δύσκολες στιγμές που περάσαμε μας έκαναν πιο δυνατούς και το αποτέλεσμα είναι αυτό το νέο, πέμπτο άλμπουμ των INNERWISH. Επιστρέψαμε για τα καλά!”
 
To track listing του δίσκου:
01. Roll The Dice
02. Broken
03. Modern Babylon
04. Machines Of Fear
05. Needles In My Mind
06. My World On Fire
07. Rain Of A Thousand Years
08. Serenity
09. Sins Of The Past
10. Through My Eyes
11. Zero Ground
12. Cross The Line
13. Tame The Seven Seas
 
“InnerWish” artwork: http://www.ulterium-records.com/promo/innerwish_artwork_2016.jpg
InnerWish band photo: http://www.ulterium-records.com/promo/innerwish_band_2016.jpg
 
InnerWish online:
Facebook: http://facebook.com/innerwishofficial