Ακούστε το πρώτο τραγούδι από το νέο ζωντανό άλμπουμ των Iron Maiden “ “Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live In Mexico City”

0

Οι Iron Maiden δημοσίευσαν το πρώτο τραγούδι από το νέο τους ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ, “Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live In Mexico City”, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου.

Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο σε διάφορα φορμά, συμπεριλαμβανομένης και limited edition έκδοσης που θα περιέχει τη σημαία του Μεξικού(!), τριπλό χρωματιστό βινύλιο 180γρ. και limited deluxe διπλό CD σε σχήμα βιβλίου.

«Το τελευταίο σκέλος της περιοδείας “Legacy Of The Beast” αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας και όλη η μπάντα απογοητεύτηκε πολύ και «ξεφούσκωσε», όπως και οι οπαδοί μας, το ξέρουμε πολύ καλά αυτό. Πραγματικά, ανυπομονούμε να παίξουμε συναυλίες σε ακόμα περισσότερες χώρες και παρόλο που έχουμε ξανα-προγραμματίσει πολλές από τις συναυλίες μας για το 2021 κάτσαμε και ακούσαμε κάποιες από τις εμφανίσεις μας μέχρι στιγμής για να δούμε αν θα μπορούσαμε να προσφέρουμε ένα σουβενίρ που όλοι οι οπαδοί μας σε όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να απολαύσουν. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα, ιδιαίτερα επειδή σε αυτό το σετ περιέχει τραγούδια που δεν έχουν ξαναμπεί σε άλλο live άλμπουμ μας, όπως το ‘For The Greater Good Of God’ και άλλα παλιότερα τραγούδια, όπως τα ‘Where Eagles Dare’, ‘Flight Of Icarus’, ‘The Clansman’ και το ‘Sign Of The Cross’, που είχαμε να παίξουμε πολλά χρόνια.

Δεν έχουμε κυκλοφορήσει ποτέ ξανά άλμπουμ ηχογραφημένο στο Μεξικό και νομίζω ότι αυτή η ηχογράφηση δικαιώνει απόλυτα το πάθος και τον ενθουσιασμό των Μεξικανών οπαδών μας, που

To track list:

01. Churchill’s Speech
02. Aces High
03. Where Eagles Dare
04. 2 Minutes To Midnight

05. The Clansman
06. The Trooper
07. Revelations
08. For The Greater Good Of God
09. The Wicker Man
10. Sign Of The Cross
11. Flight Of Icarus
12. Fear Of The Dark
13. Iron Maiden
14. The Number Of The Beast
15. The Evil That Men Do
16. Hallowed Be Thy Name
17. Run To The Hills

The album will be available in these formats:

* 2-CD digipak
* Limited-edition deluxe 2-CD book format
* Heavyweight 180g triple black vinyl
* Limited-edition heavyweight 180g Mexican flag triple colored vinyl
* Digital (streaming and download)