ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ
PAT TRAVERS BAND
CROW CLUB 19/11/2016

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η προγραμματισμένη για τις 19 Νοεμβρίου 2016 συναυλία του Pat Travers στο Crow Club στην Αθήνα αναβάλλεται για μεταγενέστερη ημερομηνία.

Για λόγους ανωτέρας βίας, ο Pat Travers αναγκάστηκε να αναβάλει ολόκληρη την προγραμματισμένη Ευρωπαϊκή περιοδεία του και να την μεταφέρει σε άγνωστες, ακόμη, ημερομηνίες εντός του 2017.

Το management του καλλιτέχνη μας εξήγησε ότι ήταν πρακτικά αδύνατο να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εμφάνισή του μέσα στο 2016 για λόγους που έχουν να κάνουν με αδυναμία εκ νέου στελέχωσης της μπάντας που θα τον συνόδευε, λόγω ασθενείας ενός εκ των μουσικών. Εκ των πραγμάτων, δεν υπάρχει χρόνος να αντικατασταθεί ο εν λόγω μουσικός και συνεπεία αυτού η περιοδεία αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Η FairPlay, η BlackRoseProductions και το Crow Club, αν και δεν φέρουν ευθύνη, αισθάνονται την ανάγκη να απολογηθούν στους φίλους του Pat Travers που περίμεναν με ανυπομονησία τη συναυλία αυτή και υπόσχονται να επαναπρογραμματίσουν την εμφάνισή του στο Crow Club αμέσως μετά την ανακοίνωση καινούριων ημερομηνιών.

Επίσης, ενημερώνουμε όλους όσοι αγόρασαν ήδη το εισιτήριό τους, ότι μπορούν να το εξαργυρώσουν επιστρέφοντας τα στελέχη που έχουν στην κατοχή τους στα σημεία προπώλησης από όπου τα προμηθεύτηκαν.Όλοι όσοι προμηθεύτηκαν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά, θα ενημερωθούν σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων τους από την www.123tickets.gr.

Με Τιμή

FairPlay Sports Marketing
BlackRose Productions
Crow Club Athens