ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ THE SILENT RAGE

0

Οι The Silent Rage κοινοποίησαν τα παρακάτω νέα:

“Αγαπητοί Φίλοι,”

“Έχει περάσει ένα αρκετό μεγάλο διάστημα από τότε που λάβατε νέα σχετικά με τους The Silent Rage.”

“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Steve Venardo (φωνητικά) & Kostas Krikos (lead κιθάρες) αποχώρησαν από τις τάξεις της μπάντας με σκοπό να επικεντρωθούν στο άλλο σχήμα που συμμετέχουν μαζί, τους Voidnaut. Φυσικά, δεν υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα απέναντι τους και ευχόμαστε ολόψυχα τα καλύτερα για τα μελλοντικά τους σχέδια.”

“Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να καλωσορίσουμε στην οικογένεια μας τον Νίκο Σαρμπάνη (ex-Damned Creed) ως τον νέο μας lead κιθαρίστα. Μια νέα περίοδος πρόκειται να αρχίσει καθώς η μπάντα έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει πάνω σε υλικό, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο της δίσκο.”

“Ο Νίκος Σαρμπάνης δήλωσε το εξής: “Είναι πραγματική τιμή για εμένα να αποτελώ πλέον μέλος των The Silent Rage. Σκοπός μου είναι να συνδράμω τόσο ως lead κιθαρίστας όσο και στο συνθετικό τομέα.“

“Την παρούσα χρονική στιγμή είμαστε σε αναζήτηση νέου front man. Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μας μέσω της επίσης σελίδας μας στο Facebook ή μέσω email στην διεύθυνση thesilentrageofficial@gmail.com“.

“Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα”

“Φιλικά,“

“Νίκος, Σταύρος, Σταμάτης, Νίκος”

Οι The Silent Rage κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, “The Deadliest Scourge”, μέσω της Alone Records, την 1η Ιουλίου 2016 και είναι διαθέσιμο μέσω της επίσημης σελίδας του συγκροτήματος στο Bandcamp.

Στο παρελθόν το συγκρότημα έχει μοιραστεί την σκηνή με μπάντες όπως οι Shadow Gallery, οι Rage, οι Grave Digger, οι Stratovarius & οι Rotting Christ ανάμεσα σε άλλα.

Οι The Silent Rage είναι:
Νίκος Σιγλίδης – Κιθάρες, Harsh Φωνητικά
Σταύρος Τσιλιβαράκος – Μπάσο
Σταμάτης Κατσαφάδος – Τύμπανα
Νίκος Σαρμπάνης – Lead Κιθάρες