Η συναυλία των Wild Rose και Flying Mercury “μετακομίζει” στο Bullet Club (πρώην Bat City) στη Λ.Αλεξάνδρας 11 στις 6 Οκτωβρίου (η ημερομηνία δεν αλλάζει).

Δελτίο Τύπου:

Wild Rose
Οι “Wild Rose” αναμένεται να μας ξεσηκώσουν για άλλη μια φορά με την επιστροφή τους στη live σκηνή τον Οκτώβριο του 2015!

Έχοντας κάνει sold out τους δύο πρώτους δίσκους τους και με το κομμάτι “Through The Night” από τον τρίτο τους δίσκο “Hit ‘n’ Run”, να χτυπάει σταθερά #1 για τέσσερις βδομάδες απ’τις οποίες οι τρεις συνεχόμενες στο Classic Rock Chart της Σουηδίας, οι Έλληνες rockers ξεκινούν ένα μίνι τουρ με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Με παρουσία πάνω από 10 χρόνια στη σκηνή του μελωδικού rock, επιστρέφουν στη σκηνή μετά από την επιστροφή έκπληξη των μελών του ντεμπούτου line-up, Γιώργου και Γιάννη Μπίτζιου, με τους οποίους και αναγνωρίστηκαν ως  οι “ Newcomers Of The Year 2011” και το άλμπουμ τους ως “Best Debut Release” το 2011.

Οι πολλά υποσχόμενοι Wild Rose και #1 σε πωλήσεις εισαγόμενων cd στην Ιαπωνία τον Ιούνιο 2013, αναμένεται να να μας χαρίσουν 5 μαγικά live σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Φιλιππούπολη και Εύοσμο!

Flying Mercury

Οι FLYING MERCURY στα πλαίσια της περιοδείας τους και της προώθησης της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς ”Love is a Mystery”, θα έχουν την τιμή και τη χαρά να παρουσιαστούν ως special guests στους WILD ROSE στις 4 Οκτώβρη στη Θεσσαλονίκη στο χώρο του Eightball Club, καθώς και στις 6 Οκτώβρη στην Αθήνα στο Bullet Cafe Club.