Άλλο ένα τραγούδι από τους Scorpions

0

Καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Scorpions “Rock Believer” το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα άλλο ένα τραγούδι, το “Shining Of Your Soul”.

«Το άλμπουμ έχει το DNA των Scorpions, οι συνθέσεις Meine/Schenker αποτελούν τον πυρήνα. Σαν μπάντα ήμασταν όλοι μαζί στον ίδιο χώρο και παίζαμε τα τραγούδια και μετά τα ηχογραφούσαμε – όπως ακριβώς κάναμε στα ‘80s. ανυπομονούμε να παίξουμε και πάλι ζωντανά μπροστά στους οπαδούς μας. Ποτέ δεν είχαμε τόσο μεγάλο κενό διάστημα ανάμεσα στις περιοδείες μας, όσο τώρα με την πανδημία. Αυτό φυσικά μεγάλωσε την όρεξή μας, οπότε τώρα ανυπομονούμε για την έναρξη της περιοδείας», λέει ο Klaus Meine.

Το 2022 είναι μια σημαντική χρονιά για το συγκρότημα καθώς συμπληρώνεται μισός αιώνας από την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους, “Lonesome Crow”, στις 22 Ιανουαρίου 1972.

Οι Scorpions θα ανέβουν στο σανίδι για πρώτη φορά στις 26 Μαρτίου 2022 στο Las Vegas, όπου θα εμφανίζονται στο Planet Hollywood Hotel & Casino μέχρι τις 16 Απριλίου. Μετά ακολουθεί το Παρίσι, η Γερμανία και… η Ελλάδα; – Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι!