Σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξη του Biff Byford στο Metal Voice, οι Saxon θα κυκλοφορήσουν ένα άλμπουμ διασκευών με τον τίτλο “Inspirations”.

«Θέλω να σας πω για ένα project για το οποίο έχουμε ενθουσιαστεί όλοι. Τώρα το ολοκληρώνουμε, ουσιαστικά εγώ τώρα τελειώνω με τα φωνητικά. Θα είναι ένα άλμπουμ διασκευών΄.

Κάποιος πέταξε την ιδέα να κάνουμε κάτι έτσι για πλάκα, γιατί το νέο άλμπουμ των Saxon πήγε πίσω τουλάχιστον ένα χρόνο, οπότε θα το ονομάσουμε “Inspirations” και θα είναι μια συλλογή τραγουδιών που μας ενέπνευσαν και μας επηρέασαν να ακολουθήσουμε την λεωφόρο του rock’n’roll αναζητώντας τη δόξα και τα πλούτη. Θα έχει κάποια μεγάλα κομμάτια, μερικές εκπλήξεις, κάποια δύσκολα τραγούδια να παίξεις και να τραγουδήσεις. Αλλά απολαύσαμε πάρα πολύ την διαδικασία.

Μόλις σήμερα (ΣΣ Τρίτη 17 Νοεμβρίου) ολοκλήρωσα τα φωνητικά. Το κάναμε με τον παλιό τρόπο. Ενισχυτές Marshall, αληθινά τύμπανα σε έναν τεράστιο διάδρομο σε έναν χώρο που χρησιμοποιήσαμε κοντά στο York. Θα δείτε ένα σχετικό βίντεο σύντομα. Θα μπορείτε να κάνετε προ-παραγγελία το άλμπουμ και σύντομα θα βγάλουμε και το πρώτο single, οπότε… τα μάτια ανοιχτά!» είπε ο Biff.

Δείτε όλη τη δήλωση στο παρακάτω βίντεο…