Συνεχίζονται οι εμφανίσεις του Anastasio farini με τό project του “Back 2 The 80’z”στο Blue Barrel. Μετά τον χαμό που έγινε στο live του Οκτωβρίου,την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου ο Anastasio Farini παρέα με τον γνωστό σε ολους μας Johnny V στα φωνητικά αλλά και την Tatiana Economou,όπως επίσης και με μια super μπάντα με τους καλύτερους μουσικούς της πόλης, εμφανίζεται για δεύτερη φορά στο Blue Barrel και υπόσχεται μια βραδιά γεματη 80’s (και όχι μόνο) μουσική. Από Joe Cocker, Eric Clapton, Santana, έως καί Van Halen, Bon Jovi, Europe, Def Leppard καί από Jimi Hedrix, Rory Gallagher, Toto, Rainbow έως καί Whitesnake, AC/DC, ZZ Top, Blondie…καί πολλά πολλά άλλα σε ένα Live-Party με πολλές εκπλήξεις αλλά καί με πολύ κέφι μέχρι το πρωί!!!!!!
Line up:
Anastasio Farini (acoustic & electric guitars)
Johhny V (Vocals,acoustic & electric guitars)
Nestor C (Drums)
Kostas Domenikiotis (Bass)
Vangelis Valis Papageorgiou (Keys)
Tatiana Economou (Vocals)
Τό Live-Party ανοίγουν οι Lunar Mgc μέ ένα ακουστικό show έκπληξη!!!!!!
Οί lunar mgc είναι ένα heavy rock συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη πού αποτελείτε από τούς Απόστολο Μιχαλόπουλο (Κιθάρα) , Γιώργο Κυριακίδη (Μπάσο) και Δημήτρη Κουνατιάδη (Ντραμς).Ο ήχος τους έχει stoner,ψυχεδελικά και southern στοιχεια.Μέχρι στιγμής εχουν κυκλοφορίσει 2 EP (Lunar Mgc,Truth).
Οί Lunar Mgc εκείνο το βράδυ θά παίξουν ένα ακουστικό show με πολύ γνωστά κομμάτια το οποίο και ετοίμασαν αποκλειστικά γι’αυτή τη βραδιά!!!!
event link:https://www.facebook.com/events/700031426763373/
Δείτε το σχετικό βίντεο με το τί έγινε την προηγούμενη φορά!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=jYjIfjGNoR4