Τι λες τώρα; Δηλαδή, θέλετε να μου πείτε ότι το συγκεκριμένο album ηχογραφήθηκε από Έλληνα μουσικό και μάλιστα το 2012…; Σίγουρα πρόκειται για κάποια καλοστημένη φάρσα…δεν εξηγείται αλλιώς! Μέχρι, που κάνω την έρευνα μου και βλέπω ότι ο Andy Rock είναι ο κιθαρίστας των Wild Rose (εξαιρετική μπάντα) και το “Into The Night” είναι η πρώτη του προσωπική κυκλοφορία.
 
Λοιπόν, πως θα σας φαινόταν αν ο Michael Bolton του “Everybody’s Crazy” συναντούσε τον Richard Marx (περιόδου 1987-89) στο σταυροδρόμι της Cher του “Heart of Stone”; Προσθέστε σε όλα αυτά και μία γερη δόση από soundtrack αμερικάνικης ταινίας του 1985 και παίρνετε μία πολύ καλή εικόνα του τι κατάφερε να δημιουργήσει ο Andy! Μιλάμε εύκολα γι την καλύτερη δουλειά από ένα AOR ελληνικό σχήμα από την εποχή του “State of Rock” (Douglas) και “Silk Under The Skin” (Raw Silk). Μάλιστα, ακόμη αναρωτιέμαι πως στο καλό μπόρεσε ο Andy να προσφέρει μία σχεδόν αναλογική παραγωγή που σε…διακτινίζει χωροχρονικά στα mid-80s και στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ. Το όλο εγχείρημα αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα αν αναλογιστούμε ότι ο Andy Rock παίζει τα πάντα στο “Into The Night” (με εξαίρεση τα τύμπανα).

Θέλετε και άλλα για να ακούσετε αυτό το δίσκο…; Ακόμη κάθεστε…;

Highlight: Θα ήθελα να ακούσω στο επόμενο solo album του Andy Rock περισσότερα γρήγορα κομμάτια και όχι τόσες μπαλάντες.
 

Tags