Οι Αθηναίοι Cyanna Mercury έδωσαν στη δημοσιότητα το εξώφυλλο και όλες τις πληροφορίες για το επερχόμενο full length album τους, υπό τον τίτλο “Archetypes” του οποίου η κυκλοφορία αναμένεται σε βινύλιο και ψηφιακά στις 21 Νοεμβρίου 2016 σε ανεξάρτητη παραγωγή των ιδίων.

Για την παραγωγή του album το συγκρότημα συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Λιλή, η ηχογράφηση και η μίξη έγινε από τον Alex Bolpasis (The Noise Figures, Whereswilder κ.α.), το mastering από τον James Plotkin (Electric WIzard, Moon Duo, Merzbow, John Carpenter, St. Vitus κ.α.), ενώ το εξώφυλλο είναι μια δημιουργία του ζωγράφου Kyle Fite. Οι ηχογραφήσεις του album έλαβαν χώρα στα Artracks Studios της Αθήνας.

Οι προπαραγγελίες για το “Archetypes” έχουν ήδη ξεκινήσει μέσω της σελίδας bandcamp του συγκροτήματος: www.cyannamercury.bandcamp.com.

Οι Cyanna Mercury θα παρουσιάζουν ζωντανά το “Archetypes” στην ολότητά του, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205 Live Music Space (Λιοσίων 205, Αθήνα) μαζί με τον Κύριο Κ. και τους Circassian. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το event page της συναυλίας: www.facebook.com/events/1132679693484752

Ακολουθήστε το σχήμα στην επίσημη σελίδα του και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς δραστηριότητές του:
• www.cyannamercury.com

• www.facebook.com/CyannaMercury

• www.instagram.com/cyannamercury

Δείτε το teaser video της κυκλοφορίας παρακάτω: