Το πρώτο tribute άλμπουμ τους NWOBHM θρύλους Diamond Head είναι γεγονός. Με τίτλο “Are We Evil?” θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022 και θα περιέχει 9 τραγούδια της μπάντας που θα παίζουν με αλφαβητική σειρά οι: Ambush (Sweden), Black Mask (Mexico), Crystal Viper (Poland), Konquest (Italy), Midnight Spell (United States), Pounder (United States), Riot City (Canada), Traveler (Canada) And Twisted Tower Dire (United States).

Την παρααγωγή και το mastering έχει αναλάβει ο Bart Gabriel, ενώ το εξωφυλλο φιλοτέχνησε ο Mario Lopez, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με συγκροτήματα όπως οι Crystal Viper, Evil Invaders και Toxik.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα συγκροτήματα που αφιέρωσαν τον χρόνο και το μόχθο τους για να γίνει πραγματικότητα αυτό το άλμπουμ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που τραγούδια των Diamond Head διασκευάζονται σε άλμπουμ που δεν είναι των Metallica. Το αγαπημένο μου είναι το “Canterbury” από τους Ambush. Είναι μια φανταστική μοντέρνα βερσιόν με φοβερή ενορχήστρωση. Ο τραγουδιστής κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι τόσο καλό που με κάνει να θέλω να ξαναπαίξω το τραγούδι στα live των Diamond Head αφού έχουμε να το παίξουμε από το 1984. Μου άρεσαν επίσης οι εκτελέσεις των “The Prince”, “It’s Electric”, “Streets Of Gold” και “Sweet & Innocent”. Για μένα αυτό είναι μεγάλη επιτυχία, είναι μια έκπληξη και αισθάνομαι κολακευμένος. Για κάποιο λόγο δεν περίμενα κάτι τόσο ποιοτικό», σχολιάζει ο Brian Tatler.

Το CD και η ψηφιακή έκδοση θα διατίθενται από την Oxide Records, ενώ μια περιορισμένη έκδοση LP θα κυκλοφορήσει από την Lost Realm Records.

Περισσότερες πληροφορίες: www.ironoxiderecords.com και www.lostrealmrecords.com