Ανακοίνωση των Lloth για το άλμπουμ “ΑΘΑΝΑΤΗ”:

Οι Lloth ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της παραγωγής για το ντεμπούτο album με τίτλο “Athanati” (Immortal) ο οποίος είναι αφιερωμένος στη Μαρια ‘Tristessa’ Κολοκουρη και ηχογραφημένος στο Void of Cosmos Studio και Esoteron Studio.
Για την Μίξη & το Mastering συνεργαστήκαμε με τα Tico Tico Studio / Ahti Kortelainen (Sentenced, Sonata Arctica, Impaled Nazarene, Astarte, Nightfall, Wintersun) και μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου το άλμπουμ “Athanati” αναμένεται να είναι στα χέρια μας.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες.
Το tracklist του άλμπουμ αποτελείται από 10 κομμάτια Black metal / Death ύφους, με παραγωγή εξίσου ογκώδη και επιθετική, με τίτλο:
1. I (Dead Inside),2.Archos,3.Pan,4.Born in Sin,5.In The Name of Love(Sacrifice),6.Alles Black,7.Hell(is a place on Earth),8.Emptiness,9.Tristessa.10. Athanati(Immortal)
Το artwork του άλμπουμ “Athanati” θα δημιουργηθεί από τον Timo Wuerz (Necromantia, Omen, Astarte, Acheron) (www.timowuerz.com)
Οι Lloth ενημερώνουν ότι υπάρχουν μερικοί πολύ ιδιαίτεροι και σημαντικοί guests που συμμετέχουν στο άλμπουμ οι οποίοι στηρίζουν και πιστεύουν στη μουσική μας. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.
We choose the path of Grief
LLOTH