Σκανδιναβοί, μέλη από death metal μπάντες δημιουργούν συγκρότημα που παίζει rock’n’roll… αν ήταν οι πρώτοι θα μιλούσαμε για κάτι πρωτοφανές, αλλά δεν είναι. Καμία σημασία όμως δεν έχει αυτό για μια μπάντα που βρίσκεται ήδη στο τέταρτο της άλμπουμ και έχει κάνει κάτι από παραπάνω αισθητή την παρουσία της στην πατρίδα της τη Νορβηγία με συνεχόμενα ανοδική πορεία στα charts, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό πια σήμερα.

Όπως συνηθίζεται στις κυκλοφορίες του είδους η ενέργεια βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και η αδρεναλίνη φτάνει μέχρι το ταβάνι, ενώ οι συνθέσεις βοηθούν αρκετά στον να μην μείνει κανείς μόνο σε μια ακρόαση του CD. Αντίθετα με την ομώνυμη ηρωίδα της σχεδόν cult σειράς “Twin Peaks” από την οποία πήραν το όνομά τους δεν υπάρχει τίποτα μυστηριώδες και δυσνόητο στη μουσική των Audrey Horne. Γνήσια τέκνα της Scandinavian School Of Rock (G.S.S.O.R. – καιρός ήταν να φτιάξουμε και εμείς ένα ακρωνύμιο διάολε!) φιλτράρουν το κλασσικό της δεκαετίας του ’70, το μπολιάζουν με φρέσκες ιδέες, αποφεύγοντας την ταμπέλα του ρετρό και κερδίζοντας τον ακροατή με την ατμόσφαιρα του “Youngblood”.
 
Ενδεικτικά προτείνονται τα “Redemption Blues”, που μπορείτε να δείτε και παρακάτω, το “Youngblood” και το σκοτεινό “The Open Sea”. Μπράβο στα παιδιά από το Bergen!