Οι Avalanch είναι Ισπανοί, από την Asturias, απ’ τα Βορεινά μέρη της μεγάλης χώρας, και παίζουν Μελωδικότατο Μέταλ. Θα ακούσετε τις κιθάρες που στάζουν πετιμέζι και θα με θυμηθείτε. Βγάζουν δίσκους από το 1997, αισίως αυτό είναι το όγδοο, ενώ έχουν ρίξει στην αγορά και live δουλειά και DVD και απ’ όλα… Περιοδεύουν στη χώρα τους αλλά και στη Νότια Αμερική και αν κάποιοι φίλοι και φίλες έχουν την εντύπωση ότι δεν τους ξέρει κανείς, τότε θα ανταπαντήσω πως ναι, εγώ μπορεί να μην έχω ιδέα για τους συγκεκριμένους, μαντέψτε όμως ποιοι ανοίγουν για τους Scorpions για δύο – παρακαλώ – συναυλίες στο Μεξικό τον ερχόμενο Σεπτέμβριο… Μπράβο, το βρήκατε!

Τρομερό και φοβερό Μέταλ, με κάποια Prog περάσματα, ξέρετε τώρα, αλλαγές στους ρυθμούς, απαιτητικό παίξιμο… Αυτό όμως που μας κερδίζει από την πρώτη στιγμή είναι η μελωδία τους και ο φαντεζί τρόπος απόδοσης των θεμάτων. Όμορφα τραγούδια, γεμάτα όμορφες μουσικές… Ακούω το “In the name of God”… Άπαιχτο ρεφρέν! Στο καπάκι του μαυρομπλουζιάρικο “New York stoner”… Θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα και στο soundtrack του “Rocky”! Καταλάβατε τώρα για τι τάλαντο μιλάμε;

Οι μουσικαράδες αυτοί λοιπόν συνεργάζονται σε αυτό το άλμπουμ με την Malefic Time, την εταιρεία δύο αναγνωρισμένων καλλιτεχνών, δύο σπουδαίων ζωγράφων, τους Louis και Romulo Royo και το αποτέλεσμα είναι η εκπληκτική απεικόνιση της ήδη τρομερής μουσικής τους. Μιλάμε για την εισαγωγή της Fantasy δημιουργίας στις νότες και τους στίχους, μιλάμε για μια καλά οργανωμένη επίθεση.

ΦΟΒΕΡΟ!
 

Tags