Εισαγωγή…Desperados…Western…λίγο άγριο μου ακούγεται…καλό όμως! Πάμε λίγο παρακάτω…Rob Zombie! Έτσι μου ακούγεται, δε μου θυμίζει κάποιο κομμάτι του αλλά ο ήχος, η φωνή αλλά και η παραγωγή του Tommy Henriksen είναι χαρακτηριστικά…Πολύ ωραία κομμάτια όμως! Πολύ δύναμη, ογκώδεις κιθάρες, επιθετικά και κυρίως καλά κομμάτια, καλές συνθέσεις! Θα μπορούσε αυτός ο δίσκος να είναι live, τα τραγούδια του δίνουν αυτή την αίσθηση…προκαλούν τον ακροατή να συμμετέχει στην εκτέλεση τους!

Κομμάτι Νο 6, “Viva Las Vegas Nights”. Χμμμ…καλό το “Lost In America”…ο μπασίστας του Alice Cooper φαίνεται ότι διασκευάζει την επιτυχία του αφεντικού του με αλλαγμένους στίχους αλλά με εξαιρετική κιθάρα εδώ και καταιγιστική φωνή!

Το “Live Fast Die Loud” συνεχίζεται έτσι. Όσες παραπομπές κι αν συνάντησα, πιστέψτε με, δε με ενόχλησαν. Το album αυτό είναι πραγματικός δυναμίτης! Οι Beasto Blanco είναι το νέο σχήμα του Chuck Garric, μπασίστα του Alice Cooper εδώ και πάνω από δέκα χρόνια, που εδώ βέβαια εκτελεί χρέη τραγουδιστή και κιθαρίστα. Στο album συμμετέχουν και άλλα μέλη της ευρύτερης οικογένειας του Άρχοντα του Σκότους, όπως η κόρη του, Calico Cooper στα φωνητικά μαζί με την Tiffany Lowe, αμφότερες “νοσοκόμες” στα show του Alice Cooper. Καλεσμένοι επίσης είναι οι Glen Sobel, drummer του Cooperman την τελευταία τριετία και πρώην Uli Jon Roth, Sixx: A.M., Vivian Campbell και πολλών άλλων καθώς και ο επίσης drummer της Alice Cooper Band, Jonathan Mover ο οποίος έχει και συνεργασίες μαζί με Shakira, Aratha Franklin, Joe Satriani κι αυτός με…φτωχό βιογραφικό.

Θεωρώ ότι το “Live Fast Die Loud” έκλεισε με απρόσμενα θετικό τρόπο τη χρονιά που μας πέρασε  και δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη εκθειαστεί τόσο από τον ίδιο τον Alice Cooper όσο και από άλλες μορφές του rock και του metal όπως Mikkey Dee, Nico McBrain, Bob Ezrin, Jon Corabi και κάμποσους άλλους. Προσωπικά θα ήθελα πάρα πολύ να δω ζωντανά τους Beasto Blanco.