Γύρω στις 21.30′ η ατμόσφαιρα έμοιαζε ιδιαίτερη. Εκείνη την ώρα, με τη βροχή στο φόρτε της, η Beth Hart με το τετραμελές σχήμα της, προσδίδουν σε αυτή την ατμόσφαιρα τους ήχους του “Tell Her You Belong To Me” ξεσηκώνοντας καθήμενους αλλά και…όρθιους που όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, είχαν την τύχη να βρεθούν στο Technopolis. Όσο ενοχλητική κι αν ήταν η βροχή το πρώτο μισάωρο, άλλο τόσο, το θέαμα αποκτούσε μια πολύ όμορφη εικόνα.

BethHart02Λέμε τύχη, αφού η μαγεία που έβγαλε η τραγουδίστρια με την απίστευτη φωνή αλλά και το μοναδικό performing ήταν κάτι που στην Ελλάδα τουάχιστον, πολύ σπάνια βλέπουμε. Όσο και αν οι προσωπικές της επιτυχίες ενθουσίασαν το κοινό, αυτό ξεσηκώθηκε περισσότερο στην ερμηνεία του “Whole Lotta Love” των Led Zeppelin, με το οποίο έκλεισε το κανονικό set της. Σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας και όσο δεν καθόταν πίσω από τα πλήκτρα, αλώνιζε τη σκηνή “παίζοντας” με τον κόσμο στις πρώτες σειρές ο οποίος ανταπέδιδε ενθoυσιασμένος.

Ήταν μια πραγματικά μεγάλη εμφάνιση από μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη καλλιτέχνιδα που έχει συνεργαστεί αλλά και χειροκροτηθεί από τεράστια ονόματα της μουσικής στην καρριέρα της.

Αποχαιρέτησε εγκάρδια τους περίπου 2.500 παρευρισκόμενους καταχειροκροτούμενη, με ένα medley των “L.A. Song” και “Leave The Light On” έπειτα από κάτι λιγότερο από δύο ώρες.

Ο κόσμος αποχωρούσε, μάλλον δικαιωμένος για την επιλογή του, μια από τις ελάχιστες επιλογές που έχουν οι φίλοι της μουσικής αυτό το καλοκαίρι.

Δημήτρης Καζαντζής

Setlist: Tell Her You Belong To Me, Can’t Let Go, Better Man, Bang Bang Boom Boom, One Eyed Chicken, I’ll Take Care Of You, Lifts You Up, Delicious Surprise, Might As Well Smile, Better Than Home, If I Tell You I Love You, Rather Go Blind, Whole Lotta Love, Trouble, St. Teresa, L.A. Song/ Leave The Light On.

BethHart03