Ούτε μισή νότα δεν πρόκειται να σας εκπλήξει σε αυτό το – ενδέκατο παρακαλώ – album των Black Label Society. Ο Zakk Wylde εμπνέεται ακόμη από τους ίδιους δασκάλους, από τον πατέρα Iommi και τον πατέρα Page κατά κύριο λόγο, αυτή είναι η φύση του, αυτό γουστάρει, δεν βλέπει τον λόγο να κάνει διαφορετικά. Το λέμε για καλό ή κακό; Όπως το πάρει κανείς, κερδίζει η οικειότητα εις βάρος της καινοτομίας, πάντως οι προθέσεις είναι αδιαμφισβήτητα σαφείς.

Ο δίσκος ξεκινά με το πολύ βαρβάτο riff του «Set You Free», ακολουθεί το «Destroy & Conquer», πρώτο ξαδέρφι του «2X4» από το «Load», για να ολοκληρωθεί μια πολύ δυνατή αρχική τριάδα με το «You Made Me Want to Live». Δεν είναι όλος ο δίσκος το ίδιο καλός δυστυχώς, παρά το ακαταμάχητο groove του «Gospel of Lies» και τα όμορφα leads του «Shelter Me». Οι τρεις μπαλάντες του «Doom Crew Inc.» για παράδειγμα, περνούν αδιάφορες και δεν προσθέτουν επιπλέον αξία στο album.

Ένας χαρισματικός κιθαρίστας λοιπόν, ο οποίος, από επιλογή επιμένει σθεναρά στα fundamentals. Εδώ που τα λέμε, δεν είναι δα και τόσοι πολλοί στις μέρες μας όσοι το κάνουν καλά. Εξάλλου, οι περισσότερες επιρροές του Zakk είναι είτε στη σύνταξη είτε στον hard rock παράδεισο.