Έχετε όλα τα album των Blue Oyster Cult; Μάλλον όχι ε; Οκ, δεν είναι όλα το ίδιο, κακό album όμως, αυτοί δεν έχουν. Μήπως αυτά που έχετε, τα έχετε σε βινύλιο κάπου ψιλοξεχασμένα και με λίγη σκόνη πάνω;  Άσε πια εκείνο το βάλε – βγάλε, γύρνα πλευρά, ξανασκούπιζε το δίσκο…

Το κουτί αυτό είναι μια από τις πολύ λίγες περιπτώσεις που συνδυάζουν ένα ιδανικό πακέτο για τον αγοραστή σε σχέση όγκου υλικού και πορτοφολιού. Η Sony αποφάσισε να κυκλοφορήσει ολόκληρη τη δισκογραφία των Blue Oyster Cult η οποία ήταν υπό το label της Columbia και που χρονολογείται από το 1972 (ομώνυμο πρώτο album) έως το 1988 (Imaginos). Μιλάμε ουσιαστικά για όλα τα studio και live albums εκτός από τα δύο τελευταία τους. (1998 και 2001)

Δεκαέξι c.d. σε ισάριθμα cadrboard sleeve εξώφυλλα κάποια από τα οποία είναι gatefold με τα original cover. Τα δύο επιπλέον c.d. (δε σας βγαίνουν τα νούμερα έτσι:) αφορούν το πρώτο με τίτλο “The Best Of The Broadcasts” αυτό ακριβώς που δηλώνει ο τίτλος του με 13 κομμάτια το δεύτερο λέγεται “Rarities” και περιέχει 19 σπάνιες studio και live εκτελέσεις αλλά και ακυκλοφόρητα τραγούδια των Αμερικανών θρύλων.

Στη θήκη του “Some Enchanted Evening” (δεύτερου live album της μπάντας το 1978) υπάρχει και το DVD που είχε κυκλοφορήσει το 2007 με την εμφάνιση του συγκροτήματος στο Largo του Maryland τον Σεπτέμβριο του 1978, συναυλία που θα πρέπει να έχουν άπαντες οι φίλοι των Blue Oyster Cult.

Το κουτί αυτό συνοδεύεται από ένα 40 σέλιδο booklet με τα credits των album που περιέχει καθώς και φωτογραφικό υλικό. Επειδή στην αρχή έκανα λόγο και για…πορτοφόλι, πολύ σημαντικός παράγοντας στις μέρες μας, νομίζω ότι το 50ευρο που περίπου στοιχίζει αυτή η κυκλοφορία δεν είναι τίποτα μπροστά σε ολόκληρη την κληρονομιά μιας μπάντας σαν τους Blue Oyster Cult!