Τι δισκάρα είναι αυτή!!! Στάνταρ μέσα στο Top-Ten για το 2017, κάτι που δεν θα πρέπει φυσικά να προκαλεί καμία έκπληξη σε όλους εκείνους που παρακολουθούν από κοντά την πορεία του Ice-T και των Body Count. To “Bloodlust” είναι το έκτο κατά σειρά studio album των Αμερικανών οι οποίοι για μία ακόμη φορά κυκλοφορούν ένα υπερκλασικό Body Count album!

Η οργή, τα νεύρα, η ένταση, ο θυμός αλλά και η απογοήτευση ξεχύνονται μέσα από κάθε καυστικό στίχο του Ice-T ενώ η αμιγώς metal αισθητική «δένει» άψογα με το punk/hardcore στοιχείο που έχει καθιερωθεί τόσο χαρακτηριστικά από τους Body Count εδώ και 25 σχεδόν χρόνια. Μην περιμένετε διαφοροποιήσεις με το “Bloodlust”…και δεν θέλαμε άλλωστε! Βάλτε στο μουσικό χωνευτήρι τους Slayer με τους Suicidal Tendencies, προσθέστε μία γερή δόση πανέξυπνων, πολιτικοποιημένων στίχων από τον Ice-T, επενδύστε τα με μία εξαιρετική παραγωγή και φυσικά μην ξεχάσετε τις trademark εισαγωγές πριν από τα τραγούδια που τόσο πολύ χαρακτηρίζουν τους Body Count.

Στο “Bloodlust” εκτός από τις κομματάρες “All Love Is Lost” και “No Lives Matter”, θα βρείτε και μία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διασκευή στο “Raining Blood/Post Mortem” που θα ορκιζόσουν ότι πρόκειται για μία επανεκτέλεση του κλασικού κομματιού από τους ίδιους τους Slayer (με Lombardo στα τύμπανα)! Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε ότι οι Dave Mustaine, Max Cavalera & Randy Blythe συμμετέχουν στο δίσκο όπως το ίδιο συμβαίνει και με τον γιο του Ice-T, Tracy Marrow Jr. (aka Little Ice). Αγοράστε το δίσκο με κλειστά μάτια και βάλτε το back to back με το ντεμπούτο…προσοχή όμως: ΜΗΝ οδηγείτε κατά τη διάρκεια ακρόασης του “Bloodlust”. Υπάρχει κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος!

Highlight: Και τι δεν θα έδινα για μία co-headlining tour Suicidal Tendencies με Body Count! Βέβαια, θα θρηνούσαμε νεκρούς αλλά δεν βαριέσαι!