Οι Bullet ανήκουν στην κατηγορία των συγκροτημάτων που με την ενέργειά τους, το πάθος, τη μουσική τους, αλλά κυρίως στη συνέπεια σε αυτό που κάνουν κερδίζουν όλο και περισσότερους οπαδούς και γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς. Έτσι, κατόρθωσαν πέρσι το καλοκαίρι να υπογράψουν με την Nuclear Blasts που ήταν διακαής τους πόθος.

Χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά εξωτερικούς συνεργάτες για την παραγωγή του δίσκου αφέθηκαν στα έμπειρα και ικανά χέρια των Fred Estby (Dismember) and Nicke Andersson (Entombed, Helacopters), οι οποίοι ανέλαβαν να δώσουν ένα ακόμα πιο live feeling στο “Full Pull” και ομολογώ ότι μάλλον έπαιξαν με… τις λεπτομέρειες. Το άλμπουμ ακούγεται εξίσου ωμό, χίμα και αλήτικο όπως κάθε δουλειά που φέρει το όνομα “Bullet” με κάποια καινούρια στοιχεία να κάνουν την παρουσία τους, όπως για παράδειγμα τις αλα Thin Lizzy κιθάρες στο “Running Away” και το διακριτικό πιάνο στο εξαιρετικό “Rolling Home”. Οι συνθέσεις παρουσιάζουν λίγο μεγαλύτερη ποικιλία από τα συνηθισμένα λυσσαλέα, βρώμικα τραγούδια του δρόμου που γράφουν οι Bullet, αλλά μην ανησυχείτε γιατί και από αυτά έχει μπόλικα εδώ, βλέπε “In The Heat” και “Free Riding”.

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για άλλο ένα καλό άλμπουμ από τους Bullet στο γνώριμο στυλ τους που φέρνει σε AC/DC, Judas Priest, Krokus, που μπορεί να μην προσφέρει πολλά από άποψη πρωτοτυπίας, αλλά σε κάνει να περνάς καλά, να κουνάς το κεφάλι σου στο ρυθμό της μουσικής και να θέλεις να πας να τους δεις live… (καλοί μας promoters φέρτε τους και από εδώ!)
 

Tags