Οι Cobra Spell είναι το συγκρότημα που βρίσκει την Sonia Anubis (Crypta, πρώην Burning Witches) στην κιθάρα να συνεργάζεται με τον τραγουδιστή Alexx Panza των Hitten.

Το πρώτο δείγμα δουλειάς τους από το δεύτερο EP τους “Anthems Of The Night”, που θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου, είναι το βίντεο για το τραγούδι “Addicted To The Night”, μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

«Το τραγούδι μιλάει για τη συνδυασμένη εξάρτηση από τα ναρκωτικά και τη νυχτερινή ζωή. Ένας άντρας ακολουθεί την νυχτερινή του ρουτίνα σε ένα στριπτιτζάδικο. Οι καταχρήσεις ναρκωτικών και σεξ κάνει το πάρτυ να φαντάζει εξωπραγματικό. Καθώς το πάρτυ αρχίζει να διαλύεται, χρειάζεται περισσότερο για να το κάνει να κρατήσει κι άλλο. Τελικά, η επήρεια περνάει και το πάρτυ δεν είναι τόσο διασκεδαστικό πια- και οι άνθρωποι στο κλαμπ δεν είναι πια τόσο όμορφοι, η ατμόσφαιρα γίνεται άβολη και σκοτεινή και καταλήγει μόνος του. Όλα είναι μια φαντασίωση που δημιουργεί το μυαλό του επηρεασμένο από τα ναρκωτικά. Για να απαλύνει τον πόνο του επαναλαμβάνει την ίδια διαδικασία το επόμενο βράδυ», σχολιάζει η Sonia.