Οι Coheed And Cambria κυκλοφόρησαν το “Jessie’s Girl 2”, ένα sequel της μεγάλη επιτυχίας του Rick Springfield, και ένα βίντεο στο οποίο συμμετέχει ο ίδιος.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια εναλλακτική εκδοχή της ιστορίας της κοπέλας του Jessie, που παρουσιάζεται σαν κόμικ, ενώ στο τέλος εμφανίζεται και η ηθοποιός που έπαιζε στο βίντεο κλιπ του Springfield το 1981!

«Έχει γράψει κανείς sequel σε τραγούδι άλλου καλλιτέχνη; Δεν νομίζω! Σαν οπαδός του κινηματογράφου, μου φάνηκε ότι ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα. Το concept του τραγουδιού έχει να κάνει με το ότι τελικά ο Jessie έκανε σχέση με το κορίτσι και που είναι τώρα. Ας πούμε ότι το τέλος δεν είναι παραμυθένιο. Είναι σαν το «τρελό θηριοτροφείο» να συναντά το «Παντρεύτηκα μια δολοφόνο με τσεκούρι», αναφέρει ο τραγουδιστής, Claudio Sanchez.

Η ιδέα γεννήθηκε σε κάποιες πρόβες των Coheed And Cambria το 2019, όπου ο Sanchez έπαιζε το riff του αυθεντικού κομματιού. Τότε σκέφτηκαν για πρώτη φορά να γράψουν ένα sequel. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας πρότειναν την ιδέα στον Rick Springfield, ο οποίος ακούγοντας το κομμάτι δέχτηκε να συμμετάσχει στο τραγούδι και στο βίντεο.

Περισσότερες πληροφορίες και προπαραγγελίες εδώ: https://www.coheedandcambria.com