Οι Cornerstone είναι Αυστριακοί… Βέβαια, αν βάλουμε το άλμπουμ να παίξει και δεν έχουμε ξανακούσει και μας ρωτήσουν για την εθνικότητα της μπάντας, εκατόν εξήντα χώρες να έχουμε δικαίωμα να πούμε, δεν θα την πετύχουμε! Το ανάλαφρο Αμερικανέ Pop/Rock ύφος του σχήματος, με τα θέματα αλά Robin Beck, Berlin, κάτι από Police και “boy meets girl” soundtrack, σε συνδυασμό με την εντελώς Αμερικάνικη και πολύ μα πολύ εντυπωσιακή φωνή της κυρίας Patricia Hillinger, έχει αναλάβει να μας πετάξει έξω από κάθε πρόβλεψη. Αυτός είναι προφανώς ο λόγος που οι Γιάνκηδες τους υπέγραψαν με το που τους άκουσαν και ποντάρουν πολλά πάνω τους. Το κουαρτέτο έχει κερδίσει τον διαγωνισμό “Next best thing”, έχει μοιραστεί τη σκηνή με τον Ted Poley (Danger Danger) και τον John Waite και τον Dennis Stratton (!), ενώ φιλοδοξεί για ακόμα περισσότερα πράγματα με το άλμπουμ αυτό.

Είναι οι μελωδίες άραγε; Είναι η φωνή; Είναι το σύμπλεγμα μήπως; Όπως και να το πάρουμε, όπως και να το αναλύσουμε, η ουσία είναι ότι αυτό το συγκρότημα γράφει όμορφη Ροκ μουσική με Pop στοιχεία ή το ανάποδο, όπως κι αν το πείτε κανείς δεν θα σας θυμώσει. Ακούγοντας το άλμπουμ μου ήλθαν στο μυαλό διάφορες σπουδαίες τραγουδίστριες… η Sheryl Crow, η Dolly Parton… Βλέπετε, η χροιά της Patricia ακουμπά ακόμα και country φόρμες…
 
Όσοι και όσες λατρεύετε το AOR, την καλή μουσική για το αυτοκίνητο, τα ανεβαστικά τραγούδια και την ταξιδιάρικη διάθεση, όσοι και όσες από σας κοιτάτε τον ήλιο κατάματα και δεν φοβάστε για μετά, δοκιμάστε να ακούσετε… Σας περιμένουν πολλά χαμόγελα!