Σίγουρα, ο BJ είναι εξ’ορισμού πολλά clicks πάνω από οποιονδήποτε άλλο τραγουδιστή πέρασε ποτέ από το συγκρότημα και αυτό θα περάσει και στις συναυλίες των DangerAngel σιγά σιγά. Ήδη, έδωσε το δικό του στίγμα στα παλιότερα κομμάτια από το “Revolutia” που παίχτηκαν στο live κάνοντάς τα δικά του, όπως αρμόζει στην οποιαδήποτε περίπτωση αλλαγής lead τραγουδιστή. Το συγκρότημα μπήκε δυνατά χωρίς να σταματάει ανάμεσα στα πρώτα κομμάτια που ήταν τα “Don’t Die Young”, “One Hit In The Night” και “Not An Angel”. Η ενέργεια και το πάθος δεν έλειψαν στιγμή από την εμφάνιση των DangerAngel, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει ανέκαθεν.

IMG 4415

Highlights ήταν σίγουρα τα “Decadance” και “When I’m Gone” που έχουν αφήσει τα διαπιστευτήρια τους στους φίλους του συγκροτήματος. Φυσικά, μαζί με την παρουσίαση του νέου τραγουδιστή ήρθε και η παρουσίαση του νέου υλικού. Έτσι, ακούσαμε τα “Dia De Los Muertos” και “Will You Follow”, που έχουν βγει και σαν βίντεο, αλλά και το “All The Kings Horses” που ακουγόταν για πρώτη φορά. Τα νέα κομμάτια είναι στο ύφος του “Revolutia” αν και θα πρέπει να ακούσουμε όλο το άλμπουμ για να βγάλουμε συμεράσματα, πάντως το πρώτο δείγμα είναι θετικό.

IMG 4515

Το μενού είχε και ένα κομμάτι του BJ, δεν κατάλαβα αν θα είναι στο άλμπουμ ή όχι, το “Anytime Anywhere” των Gotthard, μια αφιέρωση στον Jeff Scott Soto σε βίντεο μήνυμα που έστειλε ο BJ με τη βοήθεια του κόσμου που γέμισε το Crow Club και φινάλε με το “Mysterious” των Talisman.

Ήταν ένα πολύ καλό live από μια δυνατή μπάντα, η οποία όμως θα χρειαστεί καιρό και συναυλίες για να δέσει με τον νέο της τραγουδιστή ώστε να μας παρουσιάσει μια εμφάνιση όπως εκείνη στο Κύτταρο προ τριετίας. Αυτό φυσικά ισχύει για κάθε μπάντα που αλλάζει ένα μέλος, πόσο μάλλον όταν αυτό είναι ο τραγουδιστής. Σίγουρα κάθε live από εδώ και μπρος θα είναι πιο καλό και πιο δυνατό.

Γιάννης Δόλας

IMG 4640

{galleryDangerAngel}{/gallery}