Τους πήρε 31 χρόνια δισκογραφίας (34 συνολικής παρουσίας) και 65 εκατομμύρια πωλήσεις albums για να κυκλοφορήσουν οι Def Leppard το πρώτο τους live με τίτλο “Mirrorball”. Στην αποκλειστική μας συνέντευξη με τον Joe Elliott, ο τραγουδιστής των Leppard υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται για μία συλλογή ζωντανά ηχογραφημένων κομματιών που καλύπτει όλη την πορεία των Βρετανών αλλά ένα σουβενίρ από την περιοδεία για την προώθηση του “Songs From The Sparkle Lounge”. Γιατί “Mirrorball”…; Γιατί ακούγεται ωραία και είναι πιο ενδιαφέρον από το να ονομάζεται “Def Leppard Live”…σωστοί!
 
Γιατί να αγοράσει κάποιος το “Mirrorball”; Πρώτον, διότι είναι μία καλή ευκαιρία να ακούσεις σε live περιβάλλον μία καλογυαλισμένη στουντιακά μπάντα σαν τους Leppard…να δεις πως αποδίδουν, δηλαδή, χωρίς πολλές παρεμβάσεις και διορθώσεις. Δεύτερον, διότι πρόκειται για ένα διπλό c.d. που περιλαμβάνει όλα (σχεδόν) τα hits ενώ υπάρχει και extra DVD με αποσπάσματα/δηλώσεις κτλ. Τρίτον και ίσως πιο σημαντικό, διότι υπάρχουν τρία ολοκαίνουργια τραγούδια. Το “Undefeated” είναι μία σύνθεση του Elliott και προορίζεται για τις μεγάλες αρένες αφού είναι άκρως συναυλιακό. Το “Kings of the World” είναι ουσιαστικά ένας φόρος τιμής του Rick Savage στους πολυαγαπημένους του Queen ενώ το “It’s All About Believin” είναι ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό Leppard τραγούδι από τα τρία, μία μπαλάντα που θα ταίριαζε στο “Euphoria” ή το “Sparkle Lounge”.
 
Το “Mirrorball” είναι σαν μία ρουκέτα που θα σας ροκάρει μέχρι να πέσετε, θα σας προκαλέσει υστερία, θα απαντήσει στο ερώτημα αν θέλετε να ροκάρετε και σίγουρα δεν θα σας οδηγήσει σε έναν Αρμαγεδόνα αλλά στο θεσπέσιο rock όλων των εποχών. Εσείς θα μείνετε δύο βήματα πίσω;  
 
Highlight: Ένας δίσκος που περιλαμβάνει το “Rocket”, δεν είναι δυνατό να έχει μεγαλύτερο highlight…
 
 
{tcg_youtube|view=rNV-A1tsoOA