Οι φανατικοί οπαδοί των Def Leppard θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη χρήματα για την αγορά μίας ακόμη συλλογής από το αγαπημένο τους συγκρότημα καθώς και ενός ειδικού box set που θα περιλαμβάνει όλα τα 7” singles από το “Hysteria”. Η συλλογή θα περιλαμβάνει 3 bonus tracks: τη διασκευή στο “Personal Jesus” (Depeche Mode), το remix στο “Rock On” και ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι “We All Need Christmas”. Και οι δύο κυκλοφορίες αναμένονται στις 30 Νοεμβρίου. Αναλυτικά…
“The Story So Far” track listing:
Disc 1
01. Animal
02. Photograph
03. Pour Some Sugar On Me
04. Love Bites
05. Let’s Get Rocked
06. Armaggedon It
07. Foolin’
08. Two Steps Behind
09. Heaven Is
10. Rocket
11. Hysteria
12. Have You Ever Needed Someone So Bad
13. Make Love Like A Man
14. Action
15. When Love & Hate Collide
16. Rock of Ages
17. Personal Jesus
Disc 2
01. Let’s Go
02. Promises
03. Slang
04. Bringin’ On The Heartbreak
05. Rock On (Radio Remix)
06. Nine Lives (feat. Tim McGraw)
07. Work It Out
08. Stand Up
09. Dangerous
10. Now
11. Undefeated
12. Tonight
13. C’Mon C’Mon
14. Man Enough
15. No Matter What
16. All I Want Is Everything
17. It’s All About Believing
18. Kings Of The World

“Hysteria: The Singles” track listing:
Disc One: Women / Tear It Down (U.S. Version)
Disc Two: Animal / I Wanna Be Your Hero (U.S. Version)
Disc Three: Hysteria / Ride in To the Sun (International Version)
Disc Four: Pour Some Sugar on Me / Ring of Fire (U.S. Version)
Disc Five: Love Bites / Billy’s Got A Gun (Live) (International Version)
Disc Six: Armageddon It / Release Me (Canadian Version)
Disc Seven: Rocket / Woman (Live) (U.S. Version)
Disc Eight: Excitable / Run Riot (Album Version)
Disc Nine: Love and Affection / Don’t Shoot Shotgun (Album Version)
Disc Ten: Animal / Tear It Down (Spanish Artwork Version)