Οι Noely Rayn κυκλοφόρησαν ένα νέο βίντεο για το τραγούδι “ The Bitter Truth” από το πρόσφατο δεύτερο στούντιο άλμπουμ τους, “ Perfect is not enough”.

«Αυτό το τραγούδι το έγραψε ο Πάνος Παπαπέτρος μετά από μια συναυλία του Steven Wilson των Porcupine Tree. Όταν γύρισε σπίτι έκατσε και έγραψε τον κορμό και ολοκλήρωσε το τραγούδι τις επόμενες ημέρες. Όλα τα στοιχεία είναι δικά του. Εκτελεστικά έχει παίξει μεγάλο ρόλο και ο Άκης Γαβαλάς με τα τύμπανά του, ο οποίος έχει βάλει και μια progressive χροιά, χάρη και στο παρελθόν του στους Sound Of Silence. Επίσης, είναι ο προάγγελος του μουσικού ύφους του επόμενου δίσκου», δηλώνει ο Γιάννης Σίννης για το τραγούδι.

Facebook page : https://www.facebook.com/NoelyRayn/ YouTube channel : https://goo.gl/zeJKrz Video by Panos P. Special thanks : Peter Papapetros John Grypaios Bigfoot Studios Soundflakes Studios Backing vocals : Vicky Archontouli

Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη που κάναμε με το συγκρότημα σχετικά με το άλμπουμ με τον Γιάννη Σίννη (κιθάρα) και Άκη Γαβαλά (τύμπανα) παρακάτω: