ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Τον Πρωτο τους δισκο κυκλοφορούν σε παγκόσμια κυκλοφορία  οι πραγματικά υποσχόμενοι  και φιλόδοξοι Symphonic Metalers, με έδρα τα Πανέμορφα Ιωάννινα , μεσω της New Dream Records στις 15 Φεβρουαρίου  2018 !

Οι Neperia ,ειναι μια παρέα νεων ,γεμάτο ονειρα και φιλοδοξίες για έναν καλύτερο άυριο !
Το οτι είναι φοιτητές στα Ιωαννινα και μένουν εκεί δεν τους εμποδίζει να είναι τόσο ταλαντούχοι και να γράφουν την μουσική τους εκεί !
Δεδομένου οτι το είδος τους έχει τεράστιες στουντιακές απαιτήσεις ,το Ντεμπούτο τους αποδεικνύει περίτρανα ‘οτι η επάρχία δεν έχει να ζηλέψει κάτι απο τις μεγάλες πόλεις ,καθώς μέγαλα μουσικά ταλέντα γεννιούνται σε πόλεις όπως τα Ιωάννινα ,και ό,τι η Ελλαδα έχει ακόμα ταλέντο ,ανεξάρτητα απο τις δυσκολίες που συναντά ο κάθε καλλιτέχνης ,και οτι μπορούν να τα καταφέρουν !

 Ο δίσκος “Drawing New Worlds” εκπονήθηκε στα For God’s Shake studios κατά τη διάρκεια του έτους 2015 και 2016. Τα drums ηχογραφήθηκαν στα Red House Recordings με τον Ανδρέα Βενέτη. Την παραγωγή ανέλαβαν οι Neperia. Τη διαδικασία του Mixing και Mastering ανέλαβε ο Γιώργος Τζαχρήστας. Τα εξώφυλλά δημιουργήθηκαν από τον Κωσταντίνο Σκεντερίδη. Η μουσική και οι στίχοι γράφτηκαν από τον Γιώργο Τζαχρήστα και τον Λεωνίδα Διαμαντόπουλο.
 
Μουσικοί που συμμετέχουν:
Στέλλα Τζοβάρα – φωνές
Γιώργος Τζαχρήστας – κιθάρες, lead φωνές
Θεόφιλος Αβραμίδης – κιθάρες
Ηλίας Καντζέλης – μπάσο
Λεωνίδας Διαμαντόπουλος – πλήκτρα
Αχιλλέας Παπαγρηγορίου – τύμπανα
Επιπλέον συμμετοχές:
Σταύρος Χριστοφορίδης – Βιολί
(Κομμάτι: Leap Of Faith)
Σπύρος Πατέλης – Φωνές
(Κομμάτι: Fragile Madness)

Social Media
Facebook: https://www.facebook.com/Neperia-100111246744912/