Είναι σχεδόν απίστευτο αλλά αυτό είναι το πρώτο προσωπικό album του Doogie White ύστερα από τόσα πολλά χρόνια στο προσκήνιο της μουσικής βιομηχανίας. Ο πρώην τραγουδιστής των Rainbow βρήκε την ευκαιρία να μαζέψει μερικούς φίλους του και να ηχογραφήσει ένα solo album με τον παιχνιδιάρικο τίτλο “As Yet Untitled”. Ανάμεσα στους καλεσμένους συναντάμε τους Patrick Johansson, Derek Sherinian, Tony Carey, Neil Murray κ.α. ενώ αναφορικά με το στυλ των κομματιών, είναι ένα καθαρόαιμο δείγμα βρετανικού classic rock. Αν θα θέλατε να αποκτήσετε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το “As Yet Untitled” φανταστείτε μία ατμόσφαιρα της blues rock περιόδου των Whitesnake με αρκετές πινελιές από UFO αλλά και από Cornerstone.

Το πολύ θετικό του δίσκου είναι ότι όλα τα κομμάτια είναι αξιόλογα και πιασάρικα με μπροστάρη όλων το “Come Taste The Band” (γνωστός τίτλος, έτσι;) που σε συνεπαίρνει με το keyboard intro αφού θυμίζει έντονα το “Tarot Woman”. Εξαιρετική σύνθεση! Όσον αφορά τον Doogie White…βρίσκεται στη γνώριμη, άψογη φόρμα και είναι πραγματικά κρίμα που δεν έχει πετύχει περισσότερα πράγματα (από εμπορικής πλευράς). Αγοράστε αυτή τη δουλειά αν σας αρέσει το αγνό, βρετανικό classic rock.

Highlight: Ο τίτλος του δίσκου παραπέμπει στα διάφορα studio reports των δημοσιογράφων στα περιοδικά των 80ς όπου υπογράμμιζαν ότι ο δίσκος ακόμη δεν έχει τίτλο.