Μόλις τρία χρόνια ύπαρξης για τους Αμερικανούς από το Missouri. Και μέσα σε αυτές τις χίλιες εκατό μέρες, έχουν ήδη καταφέρει να κυκλοφορήσουν το δεύτερο άλμπουμ τους. “Rock and Roll show” λοιπόν και ένα σχήμα που καταφέρνει να ακούγεται αυθεντικό και παλιομοδίτικα καθώς πρέπει… Να πούμε εδώ το αυτονόητο, ΔΕΝ πρόκειται για την tribute μπάντα στους Gunners (εκείνοι είναι Ολλανδοί), εδώ έχουμε μια (kickasshard) ROCK μπάντα με δικό της υλικό, με δικό της ύφος, με δική της φωνή.
 
Με το που σκάνε τα πρώτα ακόρντα, αντιλαμβάνομαι ότι οι επιρροές είναι οι πηγές όλων των καλών για τέτοιου είδους μπάντες. Aerosmith, Sleaze, παλιοί Def Leppard κι ένα σωρό ακόμα. Αντί-μελαγχολική μουσική, τσαμπουκάλεμαν, honky ξεσπάσματα, νιαουρίσματα και “I wantcha, I need ya, I gotta have ya”!
 
Θέλετε μερικά κομμάτια να πωρωθείτε; Πσσστ… το μόνο εύκολο… “Hypnotize” και “Set you free”, “Life of the party”… Μεγάλε, η φωνή ΕΙΝΑΙ Elliottικη από τις άλλες! Όπως διαβάζω στην σελίδα τους στο FB, αναφέρουν στις επιρροές τους και τους Alice Cooper, KISS και… Iron Maiden; Μέσα! Σαν επίλογο, σκεφτείτε το πιο σημαντικό. Αυτό το άλμπουμ έχει δώδεκα τραγούδια και εσείς δώδεκα λόγους να βάλετε ένα Rock and Roll show στο σπίτι σας! Καλή διασκέδαση!