ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ Ο ROB FLYNN

0

Στα πλαίσια της περιοδείας των Machine Head το συγκρότημα επισκέφτηκε τη διάσημη «Καπέλα Σιξτίνα» στο Βατικανό σε μια επίσκεψη που εξελίχθηκε επεισοδιακά

αφού η ασφάλεια έβγαλε από τον χώρο τον frontman, Robb Flynn, επειδή τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο αν και ο ίδιος υποστηρίζει ότι μπορεί να φταίει το «666» που έγραφε το φούτερ του. Ο ίδιος ο Flynn πόσταρε την εμπειρία του στο Facebook:

«Η Καπέλα Σιξτίνα είναι κάτι που πρέπει να δείτε πριν πεθάνετε! Οπότε φυσικά και έπρεπε να την καταγράψω με την βίντεοκάμερα μου. Κανείς από τους φύλακες δεν με σταμάτησε και όπως έμπαινα στο παρεκλήσσι μιλούσα στην κάμερα για εσάς που θα βλέπατε το βίντεο αργότερα. Κάπου εκεί ένα φρουρός μου είπε με σπαστά αγγλικά «όχι κάμερα». Φυσικά δεν του έδωσα καμία σημασία. Δεν ξέρω τι με πιάνει, αλλά όταν κάποιος μου λέει να μην κάνω κάτι αυτόματα θέλω να το κάνω, μάλλον πατιέται το «άντε γαμήσου» κουμπάκι μου. Κρέμασα την κάμερα από το λαιμό μου και συνέχισα να τραβάω. Τραβούσα και φωτογραφίες όπως έκαναν άλλωστε και οι άλλοι γύρω μου, αλλά σε αυτούς δεν έλεγαν τίποτα. Τώρα, δεν ξέρω αν ήταν επειδή ήδη μου είχαν κάνει μια παρατήρηση, ή μήπως επειδή είχα τυλιγμένο στη μέση μου ένα φούτερ με κουκούλα με το «666»… ας πούμε ότι ξεχώριζα και με είχαν βάλει στο μάτι. Τράβηξα τρεις φωτογραφίες με το κινητό μου και οι σεκιουρητάδες μας πέταξαν έξω! Αυτό, μάλλον ήταν καλό τελικά αφού είχε ολόκληρη ουρά για να βγεις έξω, έτσι εμείς δεν χρειάστηκε να περιμένουμε. Όταν τελείωσε η όλη φάση απλά έβαλα τα γέλια και σκέφτηκα: ουάου, με πέταξαν έξω από την Καπέλα Σιξτίνα, αλλά πρόλαβα να βγάλω τρεις φωτογραφίες! Take that motherfuckers!”

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε όλο το post!