Έκτο σόλο άλμπουμ από την Liv Kristine

0

Η εμβληματική τραγουδίστρια ανακοίνωσε την κυκλοφορία του επόμενου, έκτου, σόλο άλμπουμ της, για αυτή την άνοιξη από την Metalville Records.

Το άτιτλο ακόμα άλμπουμ θα είναι η έκτη σόλο δουλειά της σε μια τεράστια καριέρα που ξεκίνησε το 1993 και την καθιέρωσε σαν μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές στο metal.

Η δεκαετία του ’90 ήταν κομβική με την παρουσία της στους Theater Of Tragedy και στο σόλο project της Leave’s Eyes, ενώ το 2005 ήταν υποψήφια για βραβείο Grammy για τη συνεργασία της στο τραγούδι “Nymphetamine” των Cradle Of Filth.

Από το 1995 μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει πάνω από 15 άλμπουμ και έχει περιοδεύσει σε περισσότερες από 50 χώρες.

Δισκογραφία:

Solo

Deus Ex Machina (1998)

Enter My Religion (2006)

Skintight (2010)

Libertine (2012)

Vervain (2014)

With “Midnattsol”

The Aftermath (2018)

With “Leaves’ Eyes”

Lovelorn (2004)

Vinland Saga (2006)

Njord (2009)

Meredead (2011)

Symphonies of the Night (2013)

King of Kings (2015)

With “Theatre of Tragedy”

Theatre of Tragedy (1995)

Velvet Darkness They Fear (1996)

Aégis (1998)

Musique (2000)

Assembly (2002)

LINKS

https://www.facebook.com/LivKristineOfficial

https://www.instagram.com/liv_kristine_official/