Οι Tower Of Babel, το συγκρότημα του Αμερικάνου βιρτουόζου κιθαρίστα, Joe Stump, στο οποίο συμμετέχει και ο «δικός μας» Mark Cross επιστρέφει με δεύτερο άλμπουμ, το οποίο ηχογραφείται αυτό το διάστημα.

Μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους, “Lake Of Fire” το 2017 και τον ερχομό του τραγουδιστή Jo Amore (Nightmare, Kingcrown), έπαιξε την πρώτη του συναυλία στο Mennecy Metal Fest στη Γαλλία το περασμένο καλοκαίρι.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν και εύκολο να βρούμε τον κατάλληλο τραγουδιστή και είμαστε πολύ τυχεροί. Προφανώς, ψάχναμε να βρούμε κάποιον που η φωνή του να ταιριάζει στη μουσική μας, που όπως ξέρετε καλά είναι μια μίξη κλασικού rock με γερές δόσεις Rainbow, Dio κλπ. Και καθώς μιλάμε οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ», σχολιάζει ο Joe Stump.

«Ήταν πολύ δύσκολα για οποιονδήποτε μουσικό το να απουσιάζει από τη σκηνή και τις συναυλίες για τόσο πολύ καιρό. Ωστόσο, επιστρέψαμε και έχουμε δουλέψει εδώ και αρκετό καιρό σε αυτό το άλμπουμ και αυτό κάνουμε και αυτή τη στιγμή. Η πανδημία μας πήγε όλους πίσω και ανυπομονούμε για το μέλλον και μια κυκλοφορία μας με νέα μουσική», συμπληρώνει ο Mark Cross.

Παρακάτω, ένα απόσπασμα από την εμφάνισή τους στη Γαλλία…