Η Grunge Pop Records είναι μία νεοσύστατη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία, που θα μας προκαλέσει και θα μας απασχολήσει αρκετά, με τις ελκυστικές της προτάσεις από συγκροτήματα ”δυναμίτες” της underground σκηνής!

Στις 15 Ιουλίου θα εκτοξευτεί για 1η φορά στον κόσμο της μουσικής, με στόχο να συναρπάσει τους λάτρεις του Seattle grunge ήχου των δεκαετιών 80′ – 90′

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!

Στο δυναμικό της Grunge Pop Records ανήκουν ήδη οι Barb Wire Dolls και Prince Of Lilies!

______________________________________________________

BARB WIRE DOLLS
Single/Video out Sept 10, 2021
7” Vinyl Split Single out Winter 2021


Οι Barb Wire Dolls δημιουργήθηκαν το 2008 και ως τώρα έχουν διανύσει μια αξιοσημείωτη πορεία! Ενδεικτικά αναφέρουμε πως έχουν εμφανιστεί σε 900 πρωτοσέλιδα, έχουν παίξει σε 25 χώρες, βρέθηκαν σε σπουδαίες σκηνές και φεστιβάλ όπως: Wacken, Riot Fest, Mighty Sounds, Texas Showdown, Inklife και Rebellion, και Vans Warped Tour (2017), έχουν φιλοξενηθεί σε 26 εξώφυλλα περιοδικών, έχουν κυκλοφορήσει 3 άλμπουμ και ένα ξεχωριστό single με τους OFF!, έπαιξαν στην εθνική τηλεόραση, έγιναν νούμερο 1 ραδιοφωνική επιτυχία στη Βραζιλία, ενώ έχουν δημοσιεύσει 5 βιβλία για αυτούς. Ακόμη, έχουν υπόγράψει στην Warner / Chappell και εκπροσωπήθηκαν από τον διευθυντή της Lemmy Todd Singerman και από τον Neil Warnock, επικεφαλή της United Talent Agency.

BARB WIRE DOLLS – live at Wacken Open Air 2016 (Full concert): https://www.youtube.com/watch?v=ClaG3JLMUDk


Το 2015 και έπειτα απο προσωπική επιλογή του Lemmy Kilmister, υπέγραψαν με την δισκογραφική Warner Music.

_________________________________________________________________

PRINCE OF LILIES
Single/Video out July 15, 2021

Debut Album VENT out Sept 24, 2021

7” Vinyl Split Single out Winter 2021

Οι Prince Of Lilies κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους album ”VENT” το οποίο ηχογραφήθηκε σε μόλις δύο ημέρες από τον Steve Albini,

(Nirvana, Iggy Pop & The Stooges, Pixies, Fugazi).

Αγαπούν τη grunge, παίζουν ωμό, οργισμένο, γνήσιο και παθιασμένο rock n’ roll και ξεσπούν με μοναδικό τρόπο σε ένα ακατέργαστο και παραμορφωμένο ”ala Seattle grunge” ηχοτόπιο με αποτέλεσμα να ακούγονται σαν να έχουν βγει από το Σιάτλ τη δεκαετία του ’90! Φαίνεται ξεκάθαρα πως το rock n’ roll τρίο έχει στόχο την αναβίωση του grunge, συνδυάζοντας περίτεχνα το old school με τον ήχο του σήμερα!


Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, το ‘‘VENT” σε παραπέμπει αυτόματα στη δύναμη της παθιασμένης ροκ  μουσικής της εποχής των Nirvana και του αρχικού ήχου των  Soundgarden, Tad και Mudhoney – ή σε οτιδήποτε άλλο σχετικά με τον πρώιμο κατάλογο της Sub Pop!

PRINCE OF LILIES ”Black and Blue” – [Official Video] https://www.youtube.com/watch?v=Kc4oYZeGU4E

Αξιοσημείωτη είναι η περιγραφή του βρετανικού τύπου για αυτούς, όπου αναφέρουν χαρακτηριστικά: ”Nirvana meets Hüsker Dü” , “The sound of Kings Of Leon being abused by Nirvana”

________________________________

GRUNGE POP RECORDS

Seattle | LA | London | Athens