Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

may, 2023

26may8:00 pm1:00 amJourney Of No Return - Rockpages 20th Anniversary Live Event

more

Event Details

Όλοι έχουμε σκεφτεί που θα θέλαμε να πάμε αν είχαμε στα χέρια μας μία μηχανή του χρόνου. Σε ποια εποχή θα γυρίζαμε, σε ποιες ιστορικές στιγμές θα θέλαμε να είμαστε παρόντες και το κυριότερο…σε ποια συναυλία θα θέλαμε να είχαμε πάει! Για αυτό, λοιπόν, αποφασίσαμε να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια του Rockpages με μία συναυλία ή ακόμη καλύτερα με ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή! Ένα μοναδικό ταξίδι και ένα πρωτόγνωρο live που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ δίνοντας σε όλους μας τη δυνατότητα να γυρίσουμε πίσω στο χρόνο και πιο συγκεκριμένα στα μέσα της δεκαετίας του 80 και στις αρχές των 90ς. Συνταξιδιώτες μας θα είναι ο Γιώργος Φλωράκης (φωνή), ο Άγγελος Καλαντζής (Trademark), o Tony Κονταξάκης (Douglas), o Ρόρης Χριστόπουλος (Raw Silk, Nok Άουτ), ο Χρήστος Γιατρουδάκης (Νοκ Άουτ).

Δίσκοι και τραγούδια από την ελληνική hard rock σκηνή της δεκαετίας του 80 και του 90 που όλοι ξέρουμε και έχουν μείνει κλασικά θα ακουστούν εκείνη τη βραδιά από τους ίδιους τους μουσικούς που ηχογράφησαν όλες εκείνες τις επιτυχίες ενώ οι Silver Risc θα αναλάβουν το έργο της απόδοσης τους επί σκηνής. Επιπλέον, αρκετοί καλεσμένοι μουσικοί από εκείνη την εποχή θα είναι παρόντες συντελώντας και αυτοί καταλυτικά στο μοναδικό αυτό ταξίδι.

Τη βραδιά θα ανοίξει η καλύτερη νέα ελληνική μπάντα, ο απόλυτος ορισμός του rock n’ roll, οι Bad Habits.

Είσαστε έτοιμοι, λοιπόν, να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια του Rockpages με ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή; Εμείς σίγουρα είμαστε….

When…Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 – Where…Κύτταρο Club (Ηπείρου 48)

Doors Open: 8:00 μμ – Live Starts: 9:00 – Τιμή εισιτηρίου: 10 Ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες για προπώληση και διάθεση εισιτηρίων σύντομα

Facebook event

#journeyofnoreturn
#silverrisc
#trademark
#douglas
#nokaout
#georgeflorakis
#badhabits
#kyttaro
#rockpages

Time

(Friday) 8:00 pm - 1:00 am

Location

Κύτταρο

Ηπείρου 48 & Αχαρνών

ΚύτταροΗπείρου 48 & Αχαρνών1970 μέχρι και σήμερα ο μύθος συνεχίζει..! Κρατώντας τα καλά και αφήνοντας πίσω τα περιττά, τα τελευταία χρόνια το Κύτταρο Live Club δημιουργεί ένα προφίλ νεωτεριστικό, επενδύοντας στις νέες καλλιτεχνικές προτάσεις της εγχώριας σκηνής ενώ παράλληλα προσθέτει αίγλη στο club και στο Ελληνικό μουσικό status γενικότερα προσκαλώντας ή φιλοξενώντας παραγωγές νέων Ελλήνων διοργανωτών, καταξιωμένα ή ανερχόμενα συγκροτήματα-καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής σκηνής, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στο αληθινό πνεύμα της παγκοσμιοποίησης και να αντιμετωπίσει επιθετικά την εσωστρέφεια από την όποια δοκιμάζεται το παρόν της εγχώριας παραγωγής.

X