Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

march, 2022

12mar10:00 pm1:00 amMaidenance

more

Event Details

Πέρασαν κιόλας 14 χρόνια από τότε που οι Maidenance (Iron Maiden tribute band) ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Lazy club. Το ημερολόγιο έδειχνε 6 Μαρτίου του 2008.
Τα συναισθήματα του κόσμου, ανάμεικτα. Περιέργεια, ανυπομονησία, ενθουσιασμός, επιφυλακτικότητα, “ποιοι είναι αυτοί που θα τολμήσουν να πιάσουν τους Maiden” και διάφορα τέτοια.
Η μπάντα όμως ήξερε. Ήταν καλά διαβασμένη. Η προετοιμασία είχε ξεκινήσει άλλωστε αρκετούς μήνες πριν, πίσω στο φθινόπωρο του 2007. Γνώριζαν ότι η φανέλα των Maiden είναι πολύ βαριά. Και το αίσθημα ευθύνης, προκειμένου να παρουσιάσουν κάτι αξιόλογο, ακόμη πιο βαρύ.
Όλα πήγαν όπως έπρεπε όμως και ο αρχικός δισταγμός, για αρκετό κόσμο, μετατράπηκε σε συμπάθεια αρχικά και εκτίμηση στη συνέχεια, η οποία με το πέρασμα των χρόνων όλο και μεγάλωνε.
Ας μην πούμε περισσότερα, τα λέτε άλλωστε εσείς οι ίδιοι, μετά από κάθε τους live.
Οι Maidenance για τα 14 χρόνια τους έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από οπαδούς, για οπαδούς. Έχοντας στη φαρέτρα τους περισσότερα από 100 τραγούδια, από όλους τους δίσκους των θρυλικών Βρετανών, να είστε βέβαιοι ότι θα ακούσετε πολλές και καλές εκπλήξεις.
Όπως πάντα με σεβασμό, αίσθημα ευθύνης και την αμέριστη συμπαράσταση του Iron Maiden the Greek F.C.
Οι Maidenance είναι οι:
Mike Livas – lead vocals
Thanasis Hatziagapis – guitar, vocals
Stavros Gatsopoulos – guitar
Alexandros Stavrakas – bass, vocals
George Kar – drums
Costas Rigopoulos – keyboards, vocals
Up the Irons!!!!!!

Time

(Saturday) 10:00 pm - 1:00 am

Location

Lazy Club

Leoforos Pentelis 1, Vrilissia

Lazy ClubLeoforos Pentelis 1, Vrilissia

X