Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

january, 2023

26jan9:00 pm1:00 amMessa

more

Event Details

Οι Ιταλοί masters του ατμοσφαιρικού ήχου Messa, για πρώτη φορά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Messa (IT) ζωντανά στην Ελλάδα

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Kyttaro Live (Αχαρνών & Ηπείρου, Αθήνα)

Special guest: Church of the Sea

Τα εισιτήρια κοστίζουν 18€ (περιορισμένη προπώληση), 20€ (προπώληση), 23€ (ταμείο)
Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του, όπως και στο κατάστημα Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα).

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Eightball Club (Πίνδου 1, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη)

Special guest: The Temple

Τα εισιτήρια κοστίζουν 18€ (περιορισμένη προπώληση), 20€ (προπώληση), 23€ (ταμείο)
Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του, όπως και στο κατάστημα The Nephilim Store (Πατριάρχου Ιωακείμ 17, Αθήνα).

Ηλεκτρονική προπώληση:

https://www.viva.gr/tickets/music/messa-live-in-greece

Δίνοντας στο 2023 το ιδανικότερο ξεκίνημα που θα μπορούσαμε να φανταστούμε, με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε τους Ιταλούς masters του ατμοσφαιρικού ήχου Messa για δυο μοναδικές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο Kyttaro Live, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και στο Eightball Club, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου. Μαζί τους, στην Αθήνα οι Church of The Sea και στην Θεσσαλονίκη οι The Temple.

Κλείνοντας ένα κύκλο μακροχρόνιου σχεδιασμού, η Made of Stone Productions φέρνει για δεύτερη φορά μια από τις πλέον πολυσυζητημένες και αξιόλογες μπάντες του σύγχρονου ευρωπαϊκού ήχου. Οι Ιταλοί Messa, μερικούς μήνες μετά την εμφάνιση τους στο MammothFest επιστρέφουν στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για δυο exclusive club shows σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το ιστορικό Κύτταρο μαζί με το ιστορικό Eightball θα δέσουν την σχέση των Messa με το ελληνικό κοινό, με τη διαφορετική αίσθηση που προσφέρει μια συναυλία σε κλειστό χώρο, δίνοντας τη δυνατότητα να παρουσιαστεί το αξιοπρόσεκτο “Close” album σε μια άλλη διάσταση.

Η μπάντα από τη Citadella έχει αναδειχτεί σε μια από τις πλέον υπολογίσιμες δυνάμεις στον ατμοσφαιρικό doom / ambient χώρο και έχει στρέψει πάνω της τα βλέμματα του παγκόσμιου underground.

 

FB: https://www.facebook.com/madeofstoneprods

IG: https://www.instagram.com/madeofstoneprods

Time

(Thursday) 9:00 pm - 1:00 am

Location

Κύτταρο

Ηπείρου 48 & Αχαρνών

ΚύτταροΗπείρου 48 & Αχαρνών1970 μέχρι και σήμερα ο μύθος συνεχίζει..! Κρατώντας τα καλά και αφήνοντας πίσω τα περιττά, τα τελευταία χρόνια το Κύτταρο Live Club δημιουργεί ένα προφίλ νεωτεριστικό, επενδύοντας στις νέες καλλιτεχνικές προτάσεις της εγχώριας σκηνής ενώ παράλληλα προσθέτει αίγλη στο club και στο Ελληνικό μουσικό status γενικότερα προσκαλώντας ή φιλοξενώντας παραγωγές νέων Ελλήνων διοργανωτών, καταξιωμένα ή ανερχόμενα συγκροτήματα-καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής σκηνής, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στο αληθινό πνεύμα της παγκοσμιοποίησης και να αντιμετωπίσει επιθετικά την εσωστρέφεια από την όποια δοκιμάζεται το παρόν της εγχώριας παραγωγής.

X