Οι Suicidal Angels που ακολούθησαν είναι γνωστό πως δεν αστειεύονται. Το ένα ριφ μετά το άλλο, Slayer και Kreator στο μπλέντερ, και πάρε να ‘χεις. Με το κοινό έχουν σχέση λατρείας, μέχρι και μέσα στον κόσμο κατέβηκε να παίξει ο frontman της μπάντας, Νίκος Μελισσουργός. Τίμησαν όλα τα άλμπουμ τους, περιμένουμε σύντομα το νέο ‘τέκνο’, ‘Divide and Conquer’.
Setlist: Intro (Jaws), Bloodbath, Bleeding Holocaust, Reborn In Violence, Morbid, Bleeding Cries, Pestilence, Torment, Final Dawn, Chaos, Moshing, Beggar, Apokathilosis
 Είχε φτάσει η ώρα των headliners Evile, και νομίζω όλοι οι παρευρισκόμενοι ξέραμε πως θα βλέπαμε μια από τις καλύτερες μπάντες του New Wave of Thrash κινήματος, που γεννήθηκαν στην Αγγλία αλλά ηχητικά είναι παιδιά του Bay Area του San Francisco. Ο τραγουδιστής και ρυθμικός κιθαρίστας Matt Drake έχει ένα δεξί χέρι που συναγωνίζεται σε ταχύτητα αυτό του ειδώλου του (μη λέμε τα αυτονόητα, το ninja star των Metallica έχει τατουάζ ο άνθρωπος). Στα δύο τελευταία άλμπουμ ‘Five Serpent’s Teeth’ & ‘Skull’ υπάρχουν κομμάτια, όπως το ‘Cult’ το οποίο αποδώθηκε εξαιρετικά, που μπορούν να κάνουν τους Evile μεγαλύτερο όνομα, θεωρώ πως το αξίζουν.
Εκτός απροόπτου είδαμε την τελευταία εμφάνιση της μπάντας με τον lead κιθαρίστα Ol Drake που έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τους Evile, αφήνοντας τους με δύο αυθεντικά μέλη, καθώς σε μια τραγική σύμπτωση, ο αρχικός μπασίστας τους Mike Alexander πέθανε εν μέσω περιοδείας στη Σουηδία (τη χώρα όπου έφυγε και ο Cliff) το 2009.

 
Συνολικά ήταν μια τίγκα thrash metal βραδιά, μεταξύ συγγενών και φίλων, αλλά με πολύ πάθος.

Ρωμανός Τερζής
Φωτογραφίες: Γιάννης Δόλας