Όταν ο Kelv Hellraser από την AOR Blvd Records επικοινωνούσε μαζί μου για να μου επιστήσει την προσοχή πάνω σε μία νέα κυκλοφορία από το συγκρότημα των Fierce Heart ήξερα ότι θα άκουγα κάτι καλό αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι θα με εντυπωσίαζε σε τόσο μεγάλο βαθμό! Διαβάζοντας το δελτίο τύπου πρόσεξα ότι στην ουσία πρόκειται για μία επανακυκλοφορία ενός δίσκου που είχε βγει αρχικά στην αγορά το 1986 αλλά δυστυχώς δεν έτυχε της υποδοχής από το αγοραστικό κοινό που του άξιζε. Βέβαια, τότε κυκλοφορούσαν ο ένας καλύτερος δίσκος από τον άλλο ενώ χρειαζόταν και κατάλληλο management για να τα καταφέρεις…κάτι που δεν είχαν οι Fierce Heart. Έτσι, έγιναν και αυτοί ένα ακόμη rock n’ roll casualty…

Ευτυχώς για εμάς όμως η AOR Blvd επανακυκλοφορεί αυτό το κρυμμένο hard rock διαμάντι το οποίο σε έναν ιδεατό κόσμο θα αποτελούσε highlight για το ιδίωμα της εποχής. Φανταστείτε κάτι ανάμεσα σε Dokken, Icon, Ratt και Lion για να πάρετε μία εικόνα της δυναμικής, της ενέργειας και της ποιότητας των συνθέσεων των Αμερικανών. Το ομώνυμο κομμάτι, το “Out For Blood” και το “Never Gonna Cry” είναι πραγματικά αριστουργήματα ενώ η παραγωγή (σε συνδυασμό με τo remastering) είναι ογκώδης και τυπική του επιβλητικού hard rock ήχου των 80ς.

Μακάρι να βγουν στην επιφάνεια και άλλα τέτοια hard rock albums μιας και εκείνη την εποχή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού (και όχι μόνο) έβγαιναν πραγματικά σπουδαία albums πολλά εκ των οποίων παρέμεναν αδίκως στα αζήτητά.

Highlight: Η επανέκδοση αυτή φέρει νέο εξώφυλλο και τρία bonus tracks σε demo μορφή.