ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Jam Night at the Crow Club & Rock in Dio, 12/5/2016

Έξι χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τότε που ο Ronnie James Dio νικημένος από την επάρατη νόσο έφυγε από τη ζωή και έμεινε για πάντα στις καρδιές μας. Το Jam Night at the Crow Club, πιστό στην υπόσχεση που έδωσε πριν αρκετούς μήνες, αφιερώνει το jam της 12ης Μαΐου στη μνήμη του. Για το λόγο αυτό όλα τα τραγούδια που θα παιχτούν εκείνο το βράδυ, θα είναι αποκλειστικά από την τεράστια μουσική διαδρομή του Dio, από τους Elf και τους Rainbow μέχρι τους Heaven & Hell.

Επίσημοι προσκεκλημένοι της βραδιάς θα είναι οι Rock n’ Roll Children, η Ελληνική tribute band στον Ronnie James Dio, οι οποίοι ενόψει του μεγάλου ετήσιου φιλανθρωπικού live Rock in Dio vol.6 (Σάββατο 14 Μαΐου, Κύτταρο) θα «τζαμάρουν» μαζί σας ενώ θα πραγματοποιήσουν και μια μικρή εμφάνιση παίζοντας δύο αγαπημένα τραγούδια από τα πολλά που είχε ερμηνεύσει ο μεγάλος  Ronnie.

Σας περιμένουμε όλους, είτε ως μουσικοί είτε ως ακροατές να βοηθήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας προκειμένου να συγκεντρωθούν ακόμη περισσότερα χρήματα για τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας. Εντός του μαγαζιού θα υπάρχει κουτί για δωρεές, για όποιον επιθυμεί να συνεισφέρει στην αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν κάθε χρόνο οι Rock n’ Roll Children. Φέτος τα χρήματα θα δοθούν στον Σύλλογο Βορείου Ελλάδος «Παιδικές Καρδιές», καθώς και στον «Εθελοντιακό Σύλλογο Ιεράπετρας». Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: https://www.facebook.com/events/190795104611957/

Όλες οι πληροφορίες για τα κομμάτια αυτής της εβδομάδας καθώς και όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το Jam Night του Crow Club, βρίσκονται στο fb group του jam night:
https://www.facebook.com/groups/jamnightcrowclub/
 
Για τον Ronnie και τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Μη λείψει κανείς.

Χορηγοί επικοινωνίας:
Rock Overdose (www.rockoverdose.gr)
Rock Pages (www.rockpages.gr)
Evolution Radio (www.evolutionradio.gr)
Rock Machine (www.rockmachine.gr)

JAM NIGHT AT THE CROW CLUB
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ
ΕΝΑΡΞΗ 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΣΙΝΩΠΗΣ 27 & ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210 77 89 354