Όπως σας είχαμε αναφέρει πριν από μερικές βδομάδες, ο Dee Snider θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου το νέο του solo album που θα ονομάζεται “For The Love Of Metal” και θα βγει στην αγορά στις 27 Ιουλίου από τη Napalm σε παραγωγή του Jamey Jasta (Hatebreed). To tracklisting είναι αυτό:
01. Lies Are A Business
02. Tomorrow’s No Concern
03. I am The Hurricane
04. American Made
05. Roll Over You
06. I’m Ready
07. Running Mazes
08. Mask
09. Become The Storm
10. The Hardest Way
11. Dead Hearts (Love Thy Enemy)
12. For The Love of Metal